Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt velem? 12L

Miért csinálja ezt velem? 12L

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves nővérem és állandóan csesztet.. Mindig vagy megver, vagy kigáncsol, vagy kiröhög oktalanul. Ma reggel anyu vett nekünk fornettit. Megkerdeztem a nővéremtől, hogy milyet vett anyu. Egyből mondja, hogy nem mindegy neked, b#zmeg?? Mi a f#szt érdekel, húzzál kifelé! Soha egy jó szava nem volt rám, mindig csak cseszeget.. Mindig az a lényeg hogy neki legyen jó, mindig ő kap mindent. Én soha nem csináltam vele ilyeneket és nem is beszéltem így vele. Tegnap itt volt egyik barátnőm és akkor is mindekettőnkkel kiabált azért mert jól éreztük magunkat és nevettünk. Nagyon antiszociális is, egy barátja van de az is olyan hogy khmm. Hagyjuk. Semmit nem tudok a nővéremtől. Kérdezek bármit sose válaszol. Nem mond nekem semmit. Az idióta barátnőjének meg mindent, pedig már többször elárulta. Nem tudom mit csináljak de már nem bírom hogy folyamatosan csak balhézik velem. Többször szoktam sírni miatta mert nagyon megbán. Ez már így nem állapot :( segítsetek!
2015. nov. 20. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%

Tolj ki te is vele, gáncsold el.

Ha egy 14 éves lány ilyent mondana nekem, visszakézből olyan pofont adnék neki, hogy kirepülne a telefon a kezéből.

2015. nov. 20. 18:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Ha én kigánycsolom megver... Mondta előbb is hogy pofánb#sz.
2015. nov. 20. 18:43
 3/17 anonim válasza:
44%

Szia:)

Nem tudom mi baja van a nővérednek.

Nem lehet hogy megbántottad valamivel?

Egyébként, lehet hogy ha sirsz elotte,(nem miatta, hanem valami mas miatt, pl.fiú.)akkor biztos megsajnál mert te vagy a kishúga.

Mondd el neki hogy te igy is szereted, mert testvérek vagytok, és attol még hogy 2 ev kulonbseg van koztetek, neked barmit elmondhat, mert johet egy fiu, egy kamubaratno, akarki, ti eletetek vegeig testverek lesztek, es muszaj osszetartanotok.

Igerd meg neki hogy barmit elmondhat, te nem mondod el senkinek, soha.

Ha nekem lenne hugom biztos ettol a szovegtol megvaltozna a viselkedesem:)

Vagy vegyel neki valamit, amit szeret, vagy keszits neki valamit.

Akarmennyire is idegesit, nem szolj vissza neki, mert attol csak rosszabb lesz.

Ha nem javul a helyzet,esetleg szolj anyukádnak.

Bocsi hogy ekezetek nelkul irtam, de telefonrol vagyok.:)

Sok sikert. Majd irj hogy mi tortent.

14/L

2015. nov. 20. 18:44
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Figyu, szüleid nem lépnek közbe? Nem beszéltek a nővéreddel?

Neked milyen a viszonyod a szüleiddel?

2015. nov. 20. 18:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) te biztos jobb testver lennel :) hiaba keszitek valamit, kidobna. Technikan csinaltunk barmit egybol mondja milyen ronda. Probaltam mar bocsánatot kérni (a semmiert) az se erdekelte, mintha ott se lennek, atnez rajtam :(
2015. nov. 20. 18:49
 6/17 A kérdező kommentje:
Apu mar elkoltozott. Anyu mindig raszol de nem erdekli ot.
2015. nov. 20. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
28%

Csinálj egy csapdát.

Belelép a drótba, és pofánb*ssza egy serpenyő, közben te elfutsz, vagy letámadod egy serpenyővel, és fejbe kólintod, hogy nekimegy a jövőhétnek.

2015. nov. 20. 18:52
 8/17 anonim ***** válasza:

Kedves hármas, 14L, jó szándékból írsz, de, tudod, az a bibi, hogy esélyesen a hatalmával él vissza a kérdező nővére. Egy a felnőtteknél is a leggyakoribb ok, hasonó esetben.

Persze nem biztos, h ez esetbe nis ez, de eléggé esélyes. És mivel ez benne van a pakliban, jobb, ha nem alázkodik meg a kérdező a nővére előtt, mert az csak olaj a tűzre.

Tehát NEM javaslom ,hogy vásárolj, kérdező ,a nővérednek bármit is, mert akkor a csicskádnak fog nézni, nagy eséllyel!

Kedves kérdező kislány, az előbb volt pár kérdésem, abból javaslom kiindulni, mert előbb meg kell értsük, mi, a válaszolók, hogy mi a pontosabb helyzet veled, mert az alapján tudunk könnyebben segítő választ írni a számodra.

(A szüleiddel milyennyod, stb.)

Reméljuk, javulni fog a helyzeted!!

A négyes voltam.

2015. nov. 20. 18:52
 9/17 anonim ***** válasza:

*(A szüleiddel milyen a viszonyod, stb.)

KIHAGY a billentyűzetem! Bocsi!

2015. nov. 20. 18:54
 10/17 A kérdező kommentje:
Balizs1 igazad van. Ki fogok talalni valamit. Majd meglatja hogy esik neki ha csesztetik. Meg fogom szivatni
2015. nov. 20. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!