Miért ilyen népszerű a tesóm?
18 éves srác vagyok, a bátyám 20 éves. Már egy ideje csodálkozom a bátyámon, és nem értem a dolgot :D
Kinézet alapján, eléggé hasonlítunk bár ő picit magasabb. Meg neki fölhosszú szőke sérója van :D de nem ilyen menő, hanem ilyen.. nem is tudom :D nem lehet kategorizálni a haját. Tényleg nem menősködésből, de sokak szerint én helyesebb vagyok, mondjuk erre nem tudok mit mondani. Szerintem nem de mindegy :D viszont a természetünk totál más.. de olyan szinten, hogy néha el sem hiszem hogy a tesóm, mert senki nem ilyen a családban. Konkrétan egy bunkó... állandóan cseszeget, az egója az egekben, olyan szarkasztikus hogy elviselhetetlen. Szerintem ő az egyetlen ember aki még a legnyugodtabb embert is pillanatok alatt fel tudja húzni. Mindenkivel kötözködik, szerintem egy kamionnal is veszekedni tudna. Lányokkal nem ilyen durva, de a szarkazmusa ott is megmarad. Csodálkozom, hogy szóba állnak vele. Na de pont ez a fura. MINDENKI oda van érte. Az anyám rajong érte, vagyis hát vele jobban jóban van mint velem. Pedig én mindig kedves vagyok :D nem zavar, mert imádom a tesómat, de furcsállom, hogy őt jobban szeretik pedig konkrétan egy bunkó :D mindenkivel :D
és az a legszörnyűbb, hogy beszól, és nem tudok mit visszaszólni. Vagy ha néha néha visszaszólok, akkor meg végem van :D
De mondjuk nála jobb tesót nem tudok elképzelni. a Fura kapcsoaltunk ellenére is tudom, hogy bármit megtenne értem :D aztán lehet tévedek :D
18 és 20 évesek vagytok. Ebben a korban jellemző ez, hogy a báty bunkó.
Hidd el, hogy ez idővel még bőven fog változni. Lehet, hogy a bátyád csak el akarja hinni, hogy mekkora jófej, de ha tényleg bunkó, akkor hidd el, hogy tuti kiröhögik és kibeszélik a háta mögött, ha pedig beszólógat, akkor hidd el addig teszi, amíg nem járja meg. A túlságosan rossz jellem miatt csúnyának tűnik az is aki helyes.
Legalább is én eddig ezt tapasztaltam, hogy aki helyes, sikeres, de bunkó azt a kevés IQ-val megáldott lányok rajongták körbe. 20 évesen még "sajnos" normális ez a viselkedés, pár év múlva biztos megkomolyodik. De ha 30 évesen is ilyen az már gáz lesz. Tudod, ami 18,20 évesen menő, az 28,30 évesen már nagyon gáz.
Az emberek szeretik az elérhetetlen dolgokat, emiatt rajongják körbe, de ha a rajongás, nem lesz viszonozva akkor nem tart sokáig a rajongás.
Írtad, hogy imádod a tesódat. Viszont ez jó tőled. Gondolj arra, hogy te már itt jobb vagy, mint a tesód. Ő fordított esetben ugyanígy viselkedne veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!