Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kishugom fél egyedül egy...

A kishugom fél egyedül egy szobába aludni! Nem tudunk folyton vele aludni?! Valami olyan ötlet kéne amitől megértené h nem kell félnie v valami. Nem tom. Modszert arra h ne féljen

Figyelt kérdés

2015. okt. 16. 17:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát:));)
2015. okt. 16. 22:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Cseréljetek szobát, hátha ott megnyugszik, és Te is látnád éjszaka mitől fél a sajátjban. 😊 Vagy lehet elég ha csak átrendezitek a szobáját, mert valami fura energia miatt nem tud aludni, és együtt vegyetek pl új ágyat, amit ő választhat ki. És is így voltam vele gyerekként, ahol volt az ágyam ott nem tudtam aludni, ha meg igen, rémálmaim voltak. Inkább átmentem éjszaka a nappaliba és a földön vagy a kanapén aludtam. Végül addig pattogtam otthon, amíg átrendeztük a szobám, és két ágy lett benne, egy üres "félős ágy", és az én ágyam. így éreztem magam biztonságban. átköltöztem a szoba másik felébe a másik ágyra, és kiváló alvó lettem. 😊
2015. okt. 17. 07:06
 23/28 anonim válasza:
Az nem megoldható, hogy a húgod veled alszik, a te szobádban? Veled van, nem fél, de te mégis ott aludhatsz, ahol szeretnél.
2015. okt. 17. 13:06
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy nézett valamilyen filmet es amiatt fel? Pl háborús livoldozos garcolos vagyvhorror filmet? Es próbáltad a mese olvasást?

A testverednek az ideális állat akkor a teknős. Azt nem kell olyan sűrűn etetni.

2015. okt. 17. 21:47
 25/28 A kérdező kommentje:
Az is voot :D (teknös)
2015. okt. 18. 20:10
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem is csoda, ha az ember tart egy háború kitörésétől. Szerintem félj te is!
2015. okt. 20. 17:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Hát köszi ezzel sokra mentem
2015. okt. 20. 18:20
 28/28 anonim válasza:

Nekem úgy múlt el a félelmem ,hogy mamám fel le kapcsolta a vilanyt :) Közben azt monta , hogy látod pont ugyan olyan mind nappal :)

Amugy , mért nem vesztek neki olyan kicsi éjjeli lápát :) emlékszek nekem is egy ideig kellet :) Az is haszons lehet :)

2015. nov. 9. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!