A kishugom fél egyedül egy szobába aludni! Nem tudunk folyton vele aludni?! Valami olyan ötlet kéne amitől megértené h nem kell félnie v valami. Nem tom. Modszert arra h ne féljen
Kicsi drága, s neked van szíved hagyni a földön? :(
Engedd, hogy veled aludjon, azt jelenti melletted nem fél, attól lehetnek szabályok, hogy pl napközben nem mehet be. Egy kicsit még nő s kinövi.
Vegyetek neki egy állatot. Nem feltétlenül kutyára, macskára gondolok, habár az lenne a legjobb, azzal aludhatna együtt és mondanátok neki, hogy majd az vigyáz rá ameddig alszik.
Nálam is ez volt kiskoromban a baj, nem voltam hajlandó egyedül aludni, még világosban sem. Kaptam egy tengerimalacot, és úgy már lámpa mellett bent maradtam a szobámban.
Igazából a legjobb lenne kideríteni mitől fél.
Az én szobám tele volt babákkal, és mindig azt figyeltem hogy engem néz az összes. Az sem javított a helyzeten, hogy kiskoromban láttam egy olyan filmet, ahol a babák éjjel felélednek...
Az állat javaslónak:
Vot egy hörcsöge nem etette pár napja döglött meg
5 macskánk van + egy kutyánk
Kopogósnak:
Nem eréntjezik a fal de talán meglehetne oldani..
Viszont ilyesmi modszert probaltam mar😕.
(És anyát halálra idegesítenénk vele😀)
De azért köszi az ötleteket😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!