Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kishugom fél egyedül egy...

A kishugom fél egyedül egy szobába aludni! Nem tudunk folyton vele aludni?! Valami olyan ötlet kéne amitől megértené h nem kell félnie v valami. Nem tom. Modszert arra h ne féljen

Figyelt kérdés

2015. okt. 16. 17:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

Kicsi drága, s neked van szíved hagyni a földön? :(

Engedd, hogy veled aludjon, azt jelenti melletted nem fél, attól lehetnek szabályok, hogy pl napközben nem mehet be. Egy kicsit még nő s kinövi.

2015. okt. 16. 18:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Attól fél h kitör a harmadik vilaghaboru!(ezt csak nekem sugta meg) hiaba magyaraztam h az nem egyik naprol.a másikra történik! Meg eleve semmi ok rá h elkezdődjön
2015. okt. 16. 18:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Olvass neki meset elalvás előtt. Az lehet hogy segit.
2015. okt. 16. 18:28
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszi megprobalom:\ :)
2015. okt. 16. 18:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Es koszi mindenkinek
2015. okt. 16. 18:45
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a hugom de én isxD nyugtasd meg, bizonyítsd be neki hogy nincs mitől félnie
2015. okt. 16. 19:01
 17/28 anonim ***** válasza:

Vegyetek neki egy állatot. Nem feltétlenül kutyára, macskára gondolok, habár az lenne a legjobb, azzal aludhatna együtt és mondanátok neki, hogy majd az vigyáz rá ameddig alszik.

Nálam is ez volt kiskoromban a baj, nem voltam hajlandó egyedül aludni, még világosban sem. Kaptam egy tengerimalacot, és úgy már lámpa mellett bent maradtam a szobámban.

Igazából a legjobb lenne kideríteni mitől fél.

Az én szobám tele volt babákkal, és mindig azt figyeltem hogy engem néz az összes. Az sem javított a helyzeten, hogy kiskoromban láttam egy olyan filmet, ahol a babák éjjel felélednek...

2015. okt. 16. 19:08
 18/28 anonim ***** válasza:
S mi lenne, ha kitalálnátok egy kopogást a falon (ha van olyan fal ami találkozik mind a kettőtök szobájával)? Én emlékszem öcsémmel ezt játszottuk esténként, mondjuk mi szórakozásból, mindkettőnk ágya a fal másik felén volt, így fel se kellett kelni. Gondolom ő hamarabb le van fektetve így megnyugtatnád hisz jelzed, hogy ott vagy s hallod őt ha baj van.
2015. okt. 16. 19:09
 19/28 A kérdező kommentje:

Az állat javaslónak:

Vot egy hörcsöge nem etette pár napja döglött meg

5 macskánk van + egy kutyánk

Kopogósnak:

Nem eréntjezik a fal de talán meglehetne oldani..

Viszont ilyesmi modszert probaltam mar😕.

(És anyát halálra idegesítenénk vele😀)

De azért köszi az ötleteket😉

2015. okt. 16. 19:19
 20/28 anonim ***** válasza:
A háborútól nem védi meg, hogy veled alszik. Beszéljétek ki a problémát. Esetleg helyezzétek át az ágyát. Nekünk a fiúnk a 3. helyen bírt elaludni, a lakás déli oldalán.
2015. okt. 16. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!