Jó ötlet egyedül is konditerembe járni?
Figyelt kérdés
29 éves lány vagyok. Szerintetek hülyének néznének, ha egyedül járnék edzőterembe edzeni? Sajnos nagyon egyedül érzem magam és társaságra vágyom. A legtöbb barátommal, haverommal szinten már csak skyp-on érintkezem, külföldre költöztek. Itthon rendszeresen edzek, tornázom és futok is,ha tehetem. De valójában szeretnék ismerkedni, haverokat keresni, mert magányos vagyok. Megfigyeltem, hogy a csajok szinte soha nem mennek edzőterembe egyedül. Hülyének néznének emiatt?2015. jún. 27. 18:50
1/7 anonim válasza:
igen! ott tudsz majd ismerkedni és legalább lesz közös érdeklödési kör
2/7 Trafó1 válasza:
Nem , bár szerintem kicsit te éreznéd magad elvesztenek, persze ez függ a személyiségedtől.
Ne mással foglalkozz csináld amit jónak látsz.
3/7 anonim válasza:
Szerintem egyedül is nyugodtan elmehetsz.Próbálj ott ismerkedni,kezdj el beszèlgetni valakivel,esetleg első napokban nèzd meg az embereket,hogy kivel beszèlgetnèl/barátkoznál szívesen.
4/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy jó neked akkor egyedül is jól érezheted magad. Ott el is bírsz lenni, és mindenki szívesen segít általában ha szükséged van rá.
5/7 anonim válasza:
Szerintem több ilyenre lenne szükség a konditermekben! :)
6/7 anonim válasza:
Hát most edzeni mész, vagy beszélgetni, b.. meg. :D
7/7 anonim válasza:
Ha csak a nyájszellem miatt tartod kellemetlennek egyedül menni a konditerembe, akor inkább maradj otthon. Tudod, semmi sem kötelező jelleggel társas foglalkozás, amit lehet egyedül is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!