Tényleg szemét dolog hogy nem tudok hazaadni pénzt?
Van egy 3 éves kapcsolatom ebből 1 éve már együtt is élünk a barátommal ráadásul 300 km-re a szülővárosunktól. Röviden még tavaly jött a lehetőség hogy elköltözhetnénk szerencsét próbálni, így belevágtunk. Szülői segítségre nem számíthattunk mert egyikünk szülei sem tudtak segíteni anyagilag( most sem). De ezt nem is bántuk mert szerencsére sikerült a saját lábunkra állnunk , nem is várnánk el semmilyen segítséget. Ez mind szép és jó de a nővérem folyamatosan szid engem odahaza amiért nem adok haza pénzt. Ő otthon él és dolgozik , ad haza kb 25-30 ezret. Van egy barátja aki már szinte ott lakik velük annyit van ott. Fürdik ,tvzik, eszik stb de pénzt nem ad bele a közösbe.Viszont nővérem külön főzőcskézik neki mert válogatós de emellett már sokallja a pénzt amit haza kell adnia így kitalálta most hogy én is adjak haza pénzt habár nem ott lakok. Holott én most elkezdtem egy sulit nappalin mert szakmát szeretnék szerezni így ahol dolgoztam eddig azt nem tudom mellette csinálni. Jelenleg a barátom segít ki engem amíg nem találok olyan melót amit össze tudok egyeztetni a sulival. Mi albérletben élünk De a nővérem csak azt szajkózza hogy adjam hazafele én is a pénzt mint ő , meg hogy akkor adjon a barátom ha nekem nincs. Hozzáteszem szeretnék majd segíteni a szüleimnek anyagilag amint mi is egyenesbe hozzuk az életünk ( szakma , állás). De nem képes megérteni ezt. Szerintetek ez normális dolog így? Tényleg hibás vagyok? Nagyon rosszul esik ez nekem.
20 éves vagyok a nővérem 22.
Hogy segíti a szüleidet? Menjen el albérletbe, az nem fog kijönni 25-30 ezerből.
Inkább a szüleid segítik őt, na meg a pasiját.
milyen alapon dirigál neked meg szüleidnek a nővéred? majd ha szüleid mondják, hogy megszorultak, akkor segítségre szolnak, de a nővéred ne okoskodjon.
simán irigy rád
Olyan jót nevettem, hallod...Segíti a szüleiteket? Akkor segítené, ha úgy adná azt a havi pénzt, hogy ott se lakna! De az a 25-30 ezer a ráeső rezsit+kajapénzt sem fedezi, nemhogy a barátja fogyasztását, így inkább lenyúlja a szülőket, élősködik rajtuk, hiszen A kedves barátja miért nem ad bele?
Egyébként nincs annál szánalmasabb, amit a testvéred csinál. Ennyi az önbecsülése? Gyakorlatilag pénzzel egy pasit, aki rajta lóg, persze, hogy nem bírja anyagilag...Megkérdezhetnéd tőle, hogy ennyire rondának és értéktelennek képzeli magát, hogy csak így kaphat " társat"?! Ha arra rendezkedik be, hogy ő eltart egyet, vagy a családjával közös erővel eltartat egyet? Röhej a gondolkodásmódja, Te meg ne vedd fel neki a telefont, ha hív.
ő nem támogatja a szüleid, hanem a saját költségeinek EGY RÉSZÉT fizeti ki a szüleidnek...a pasija ott lakik nem fizet? tőle miért nem követeli azt a pénzt amit rajtad?
irigy és buta nőszemély...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!