Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehet közöttünk minden...

Hogyan lehet közöttünk minden a régi?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben elkezdett romlani a kapcsolatunk bátyáimmal. Már alapból elkezdtek cs.sztetni, hogy igazán kezdhetnék valamit az életemmel, nem pedig csak egész nap semmit csinálni.

Ott kezdődik, hogy alapjáraton megőrülök, ha semmit nem csinálok. Év közben suli, plusz még járok vízilabdázni, és még ezek mellett tanulnom is kell. Barátaimmal is csak hétvégén tudok találkozni, de van amikor ők sem érnek rá.

Most 1 hétig voltam beteg, és ők ez idő alatt voltak otthon, szóval meg merem kockáztatni, hogy ebből következtettek a "nem csinálsz semmit" dologra.

Valamint apa bevette őket a vállalkozásába, szóval gyakorlatilag megerőltetni sem kellett nagyon magukat, hogy valamire is vigyék.

A lényeg, hogy akárhányszor találkozom velük, mindig nekiálltak cs.sztetni valamivel és veszekedés lett belőle, és fogalmam sincs, hogy mi miért kezdték ezt el minden előzmény nélkül. Ezelőtt tényleg nagyon jól megvoltunk, de szinte már beszélni sem akarnak velem, mert mindenből nagy ügyet csinálok.

17/f (ők pedig 20 és 22)

2015. aug. 14. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami miatt féltékenyek rád? Például, látják, hogy te jó úton haladsz, jók a jegyeid. Nekik meg csak az ölükbe pottyant egy vállalkozás, nem csináltak semmit sem érte. De az is lehet, hogy ők akarnak lenni a "nagyurak", afféle, majd én meg mondom mit csinálsz jól, és mit nem. De ezek is csak tippek, a legbiztosabban úgy tudhatod meg, ha megkérdezed tőlük.
2015. aug. 14. 23:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a húgom csinálta ezt. A munkámban kezdőként még nagyon-nagyon nem kerestem jól. Ő meg közben kapott pénzt anyától meg apától meg vett fel hitelt is és nyitott egy cukrászdát. Anya meg a húgom ezután nagyon fenn hordta az orrát, hogy milyen szuperek, a testvérem sokkal többre vitte az életben. :D Kb. egy év után untam meg a folytonos szemétkedést, beszólogatást lenézést. Hirtelen ötlet volt: Hagytam apának egy cetlit és elutaztam jóóóóó messzire. Basszus és azóta se bánom. :D Pár év múlva hazajöttem, közben a húgom cukrászdája bezárt mert nem volt miből fent tartani illetve túl sokat vettek ki belőle, a hitel miatt még a vadi új kocsit is el kellett adnia. :P Valahogy többet egyikőjüknek se volt nagy a képe... én meg azóta már elég jól keresek. :D A bátyáid most azt hiszik többek nálad és próbálják is éreztetni veled.
2015. aug. 15. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!