Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hány testvéred van? Milyen a...

Hány testvéred van? Milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

nekem nővérem van 23 éves, és rossz a kapcsolatunk. Mindig a pénz miatt kell sajnos veszekedni. Hogy lehetne ezt megoldani? én 17 vagyok fiú

Tudjátok tipikus pénz probléma magyarországon meg ez hogy kit ki támogat.

2015. júl. 29. 07:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Egy bátyám van, ő 22 éves, én 17. Régebben meg tudtuk volna ölni egymást, aztán idővel korban jobban összenőttünk, így pár éve már nagyon jó kapcsolatunk van, mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy 1600km van köztünk.. :)
2015. júl. 30. 16:28
 12/14 anonim válasza:
100%

Nekem 4 féltestvérem van, ezek közül 2vel lakok együtt, őket édestestvérnek tekintem. Én 13 éves lány vagyok, nővérem 23… elég rossz volt a kapcsolatunk, minden nap veszekedtünk, és összekaptunk. Aztán ahogy véget vetett az 5 éves kapcsolatának, és én is elkezdtem érettebb lenni azonnal máshogy kezdtünk el viszonyulni egymás felé. Mindent elmondunk egymásnak, minden nap beszélünk, de sajnos 3 hete elköltözött, tőlünk 4 órányira, de jó helye van ott, szeret ott lenni.

Van még egy 3 éves kishugom. Nagyon szeretjük egymást, aranyos, de persze egyfolytában virgonckodik. Ennivaló kislány.

2015. júl. 31. 00:57
 13/14 anonim válasza:
100%
Három testvérem van mind a hárommal nagyon jó a kapcsolatom. Van egy 21 éves nővérem egy 11 éves húgom és egy 2,5 éves öcsém én 13 éves vagyok
2015. szept. 28. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát én akkor most ki fogok lógni a sorból.

Ikertestvérem van, de utáljuk egymás. Rengeteget veszekszünk, semmiben nem értünk egyet :((

Azért jó lenne ha ez változna, bár nem valószínű :(

17/L

2015. nov. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!