Éreztetek már olyat, hogy sokkal jobb életetek lenne a testvéretek nélkül?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 17:53
21/26 anonim válasza:
Valamikor általánosban amikor nagyon felidegesített, akkor többször..
De egyébként soha
22/26 anonim válasza:
Gyerekként is ezt gondoltam, és most felnőttként is. Mindig is nagy teher volt a testvérem a családnak (tudom, a szüleim tehetnek róla, de akkor is), világ életében lopott, hazudott, bűnügyeknek volt a részese. Ellopta a család értékes tárgyait, aztán eladta őket drogokért, de ellopott már sok százezer ft-ot, ami miatt nekem is kevesebb jutott. Pluszban állandóan rivalizálni akart velem, mindig ő akart a jobb lenni, mindenki előtt engem feketít(ett), mindenkit megpróbált ellenem fordítani, szóval van okom megvetni. Sokkal jobb lenne most egykeként.
23/26 anonim válasza:
Én nem. Inkább örülnék ha lenne
24/26 anonim válasza:
Kérdező,veled van a baj,kommentedből kitűnik,féltékenység és irigység mardossa a lelked.Azt írod,már felnőtt a tesód.Akkor te is az lehetsz.Kezeld felnőtt módján ezt a dolgot.S ha mégis igaz,hogy a tesód többet és jobbat kap a szüleidtől,ne a tesódat okold ezért,hanem a szüleidet.
25/26 Clove válasza:
Persze! Nálunk volt már, hogy a húgom késsel támadt rám. Pedig csak nyolc! És mivel én vagyok a legnagyobb engem kell csesztetni hogy ne bántsam szegényt!
26/26 anonim válasza:
12 éves vagyok én is...tesóm nincs de lesz jövõben...de mègis melettem volt egy valaki gyerekkoromba,és szerintem sz*r hogy egyke legyél...de ha igy viselkedik veled az se dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!