Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Éreztetek már olyat, hogy...

Éreztetek már olyat, hogy sokkal jobb életetek lenne a testvéretek nélkül?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 17:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat veszekedtünk, verekedtünk, de soha egy pillanatra se gondoltam, hogy jobb lenne nélküle.
2015. júl. 25. 18:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem egyszer vert már meg, mert szerinte én megérdemlem és takarodjak a házból, mert neki több joga van ott lakni. Napi szinten le büdös k*rv*zik meg, hogy bárcsak meghalnék, mert úgy sincs sok hasznom a családba hát én ezért érzem ezt. Sajna sose voltunk jóba és nincs egy olyan emlékem amikor normális lett volna hozzám. Ha kértőlem valamit odaadom neki. Amikor veszekszünk a családom csak nekem mondja, hogy legyek jó testvér
2015. júl. 25. 18:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Ha a tesóm kocsit kér megkapja, ha márkás ruhát kér megkapja, ha én mutatok valamit a szüleimnek, hogy mit kérek oda se néznek. Azt mondják, hogy amit szeretnék nincs rá pénz és majd, ha dolgozok megvehetem bár szerintem a pénzemet is elvennék és csak 12vagyok
2015. júl. 25. 19:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Gyerekként, kamaszként igen. De tévedtem.
2015. júl. 25. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Első perctől a mai napig így gondolom.
2015. júl. 25. 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
12 éves vagy, és a szüleid megengedik, hogy a testvéred így viselkedjen veled? Ez azért nagyon durva! Nem csodálom, hogy így el vagy keseredve! Nincs a tágabb családodban egy normális ember, akivel tudnál erről beszélni?
2015. júl. 25. 19:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem nincs testvérem, de mindig is azt éreztem, hogy sokkal jobb lenne, ha lenne, még akkor is, ha marjuk egymást. Utáltam egyedül lenni és azt, hogy nem tudom kiélni magam.
2015. júl. 25. 20:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: mit értesz kiélés alatt, hogy kell hozzá testvér?
2015. júl. 25. 20:51
 19/26 anonim válasza:
Nagyon sajnalom, hogy igy bannak Veled! Ez teljesen jogtalan es megértem, hogy utálod a testveredet, úgy érzem, hogy megvan rá az okod! Nem tudsz egy csaladtaggal vagy tanárral beszélni a helyzetről? A hiba nem Benned van, hanem a szüleidben es a testvéredben! Teljesen megengedhetetlen, hogy ilyeneket mondjon Neked! :-( Egyáltalán nem igaz amiket mond, elmebeteg pszichopata, hogy mondhat valaki ilyet, főleg a 12 éves kis húgának! Elszomorító! Fel a fejjel, hugs!
2015. júl. 26. 04:08
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb. Imádom őket, el se tudom képzelni nélkülük az életet. Párszor álmodtam olyat, hogy valamelyikük meghalt, és még belegondolni is rossz volt. Biztosan belehalnék, ha valamelyikkel baj történne. A legjobb dolog a világon, hogy vagyunk egymásnak.
2015. júl. 26. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!