Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan kerüljek újra közel az...

Hogyan kerüljek újra közel az öcsémhez?

Figyelt kérdés

Ő 14, én 19 (lány).

Nem laktam itthon két évig, és ősszel újra elmegyek. Nagy sokk volt, mert hazalátogattam időnként, olyankor beszéltünk, de amúgy régen nagyon közel álltunk egymáshoz, folyton hülyültünk, most ülünk egymás mellett és bámuljuk a Tv-t. Voltunk együtt strandon a múltkor, az például jó volt nagyon, de sosem mesél magáról, vagy a barátairól, vagy hogy mi történt vele, amíg nem voltam itthon. Pedig mondtam neki, hogy érdekel, mi van vele. Ő meghallgatja az én sztorijaimat, néha kicikiz miatta (jól esik!), de akkor sem mesél :/

Vagy ez a "korral jár"? A kamasz fiúk nem fecsegnek? Mert én szeretném újra megismerni a tesómat...

2015. júl. 24. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem voltál ott akkor, mikor különböző szakaszokba lépett (pubertás, első barátnő, stb..) így nincs bizalma feléd, ezt újra kell építeni, de ne úgy csináld, hogy megint elmész, mert akkor már nem fog bízni benned.
2015. júl. 24. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem volt még barátnője. Most megy gimibe, és párszor azért váltottam iskolát, tudom, hogy pocsék, ha nincs veled senki olyankor.

Sajnos-szerencsére muszáj elmennem, de most már kb. havonta meg tudom majd látogatni. Felvettek egyetemre, és egy ilyen pici faluból lehetetlen bejárni.

2015. júl. 24. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Értem, de viszont az öcsédnek most van a szorongós pubertás időszaka, mikor szüksége van a testvérére, és az nem elég, ha csak Skypen/Facen és egyéb helyeken tartjátok a kapcsolatot, csak ilyenkor az a gond, hogyha nagy lesz, akkor elhidegül teljesen tőled, mert nem számíthatott rád.

Öcséddel próbáld meg egy kicsit megértetni magad, vagy menjen ő hozzád egyik hétvégén vagy te hozzá, próbáljatok meg valami felállást csinálni

2015. júl. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!