Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, hogy közelebb...

Mit tegyek, hogy közelebb kerüljek a báttyjámhoz? Többi lent

Figyelt kérdés
Féltestvérek vagyunk 19/F vagy 5-ször láttam életemben. Néha beszélünk facebookon,de van h meg se nézi. Szerintem azért utál mert apa velem többet foglalkozik,de erröl nem én tehetek. Szeretném megjavítani a kapcsolatunkat,de nem tudom hogyan.15/L

2015. márc. 10. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
5-ször láttad életedben?? Akkor ezt már nem nagyon lehet megjavítani. :/
2015. márc. 11. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

'Néha beszéltek Facebookon,de van,hogy meg sem nézi?Wut.

Szerintem ezt a kapcsolatot nem nagyon kéne erőltetned,ha Ennyire nem törődik veled.

2015. márc. 12. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Beszélj apukáddal,hogy szeretnél közelebb kerülni a bátyádhoz, mivel a testvéred, szeretnél vele szorossabb kapcsolatot. Hívd el a tesód szülinapodra, vagy ha neki van szülinapja hívd el ,ünnepeljétek meg együtt a családdal, kérd meg apukád hogy szervezzetek közös programokat, nyaralásokat , hogy a tesód érezze hogy hozzátok tartozik. Szerintem még menthető a dolog, neked kell kezdeményezni.
2015. márc. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!