Mit tegyek hogy közelebb jussak a keresztszüleimhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Rájöttem hogy a kereszt szüleimmel már nem olyan jó a kapcsolatunk mint régen..mit tegyek?? már nem beszélek annyiszor velük ha nálluk vagyok akkor szégyenlős vagyok, régen nem voltam ilyen..mit csináljak? többször mennyek át hozzájuk..és még??2014. jún. 18. 19:34
1/3 anonim válasza:
Menj át többször, kérj tőlük tanácsot/segítséget. Ha lány vagy, akkor hívd el a keresztanyudat vásárolgatni. Ha fiú vagy kérd meg keresztapád, hogy barkácsoljatok, vagy valami. Szervezz közös programokat, menjetek piknikezni. Ülj le velük, beszéljétek meg, hogy mi történt, és mondd el, hogy szeretnéd helyre állítani a kapcsolatotokat.
3/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak tölts időt velük, hogy legyen közös élményetek, közös témátok és közben tudtok beszélni a saját kis dolgaitokról. Pl. közös főzés, piknik, kirándulás, kérd meg a szüleidet hogy hívjátok meg őket egy hétvégn és akkor biztos ők is visszahívnak titeket stb. Nyiss feléjük, biztos értékelni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!