Húgom nagyon életképtelen, én nem szeretem az ilyen embertípust. Kötelező szeretnem, mert a testvérem?
Nem rossz ember, csak egyszerűen én talpraesett vagyok, így nekem minden ilyen esetlen ember annyira távoli és életképtelennek hat.
Egy 16 éves lányról beszélünk, aki anyával szedet kaját magának, semmit sem segít a házimunkában, mert ő nem tudja megcsinálni, a haját anya mossa. Tavaly kezdte a 9. osztályt, buszoznia kell, ráadásul át is kell szállnia, és kísérgetnem kellett 4 hétig minden reggel, mert anya nem ért rá, és nehogy eltévedjen...
Harcoltam sokat hogy ne kezeljék ennyire életképtelennek, de sajnos tényleg az. :( És ez tényleg nem lustaság, 1000 másik dolog van még, mindennapos példákat hoztam csak fel. 13 éves koráig nem tudta bekötni a cipőjét sem..
,,13 éves koráig nem tudta bekötni a cipőjét sem.."
- Ez például szülői probléma. Itt a szülővel van baj, nem a tesóddal.
,,csak egyszerűen én talpraesett vagyok" - Te meg túl beképzelt vagy!
Következtetés: Mindketten el vagytok kényeztetve! Ki-ki a maga módján.
De be tudnék neked egyet olvasni kérdező, csak nem írok semmit sem, de annyira meg tudnám neked mondogatni!
Te beképzelt m a j o m!
10-es le lett pontozva, de igaza van. Az ember addig játssza az életképtelent ameddig hagyják neki. Gyakorlatilag, rondán mondva a húgodnak kinyalják a s*ggét a szüleitek. Csodálkozol, hogy a kisujját sem mozdítja meg?
Nem kötelező szeretned, de megértem hogy zavar a helyzet.
Az meg, hogy talpraesett vagy nem egyenlő a beképzeltséggel ahogy a nagy szájkaratés leírta. Én is talpraesett vagyok, mert muszáj annak lennem, rákényszerített az élet. Máshogy nem lehet megmaradni ebben a világban.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!