Testvéreim nem jöttek el a esküvőmre, hogyan viselkedjek ezután velük?
"Szerintem bármi is volt az oka 4 dolog felülír mindent egy ember életében: egy gyerek szülése, egy haláleset, egy keresztelő és egy esküvő."
Ezt a nézetet nem mindenki osztja, talán a féltestvéreid sem. Emiatt nem kellene megsértődnöd. Nem az ilyen kirakat helyzetekben kell a másik mellett állni, támogatni, hanem olyankor, amikor valóban szüksége van rá, egy krízisben. Az esküvőn pl. általában jóval kevesebb támogatásra szorul egy nő, mint a válása során.
Igazatok van nagyon sok mindenben. Köszönöm, hogy írtatok. Néhány kérdésre, hogy válaszoljak: sosem éltünk együtt, nagy a korkülönbség, a legfiatalabb nővérem és köztem 13 év van, a legidősebb és köztem 20 év.
Azért nem mentem sógoromat meglátogatni, mert nem is tudtam, hogy rosszul lett, csak ezt írták nekem indokként, hogy miért nem jönnek az esküvőre. De írtam utána nekik többször és kérdezgettem, hogy hogy van, nagyon erőt kellett vegyek magamon ezek után, főleg, hogy megígérték, hogy jönnek és nem jöttek, aztán esküvő után ígérték, hogy eljönnek és akkor sem jöttek.
Hát, nagyon sajnálom, ami történt, én megértelek téged és az érzéseid is.
Legalább mostmár tudod,hogy milyen szerepet töltesz be náluk, egyáltalán nem vagy fontos nekik.Ezek után én biztos nem tudnék olyan kedvesen viselkedni velük.
Na meg ez,hogy 37km, ez kész vicc...2órát is sajnáltak az életükből a te esküvődre szánni,hogy legalább a szertartása mentek volna el, illemből, mert mégiscsak testvér...
Azzal egyetértek,hogy inkább bajban kell a támogatás, viszont ez is egyfajta támogatás lett volna az új pár részére.
Jövőhéten mi a párom volt osztálytársának(!)az esküvőjére megyünk el, ami 400km-re van és nem restellünk elmenni.
Ettől tartottam én is :(
Nagyon nehéz lesz majd újra találkozni velük, de itt biztos, hogy valami véget ért az ő irányukban tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!