Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen a testvéreim?

Miért ilyen a testvéreim?

Figyelt kérdés

A nagyobbik báttyám agyilag mint egy 14-15éves éves, amúgy kétszer ennyi idős, Facebook-on állandóan a lakóhelyén a kocsikat fényképezi és küldi és hülyeségeket ír... mint egy 10éves kb(ez halál komoly) pedig három szakmája is van de megélni sajnos nem tud. Ő beszédes sok haverja van, jó a kommunikációs készsége, csak sajnos hülye.

A másik bátyám 6 évvel fiatalabb az idősebbtől , na ő értelmesebb csak qrvára csendes és visszahúzódó nagyon durván! van hogy hetekig nem beszélünk mert nem kezdeményezek mert már unom hogy nekem kell folyton kezdeményezni és úgy néz viselkedik velem mint egy idegennel egy leprással, a beszélgetés nagyjából úgy megy hogy 1-2percig magyaráznom kell neki valami értelmes sztorit és aztán, mondja el mi történt ma munkába vele vagy hasonló, és ha mondok valamit hogy jó lenne ha befűtene(télen) ha otthon van... erre az a válasz, nem ő nem fázik, miért nem mosod ki a plédet erre az a válasz minek mossam ki úgyis koszos lesz... az ágya amúgy tiszta zsíros büdös mert már jó pár éve nem képes kimosni a plédjét amivel letakarja. Csoda hogy zoknit meg gatyát mos magára amúgy. Rend rakásra meg szintén nem képes állandóan nekem kell csinálni mindent a ház körül. A munkájába lenézik szó szerint hülyének és mindent vele csináltattnak meg. De amúgy vannak jó tulajdonságaik például tud nekem pénzt kölcsönözni az utóbbi bátyám ( persze én meg cserébe hozok neki bármit a városból mert suli után van időm és szeretek vásárolni neki pedig nincs ereje munka után.

összeségében ilyennek én se vagyok minta testvér de rendes vagyok takarítok mosók magamra és eléggé csendes vagyok én , de milyenek is lehetnénk ha a szüleink nem éppen minta szülők sajnos az ital és a szétszórtság mindent tönkre tett náluk.

2015. máj. 19. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? :)

Mi a három szakmája?

2015. máj. 19. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:

99

Asztalos, pincér, bolti eladó

2015. máj. 20. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

az idősebbik tesód azért viselkedik így mert nincs miért megkomolyodnia,meg az annyira szerintem nem probléma hogy ilyen. (én nem tudnék egy mindig komoly emberrel dolgozni.

A fiatalabbik meg csak egyrészt " férfiből van" szoval nem annyira igényes.Az hogy csendes azon csak ő tud változtatni, ha meg ő neki így jó akkor hagyd rá.

2015. jún. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!