Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek miért nem segít...

Szerintetek miért nem segít nekünk a testvérem? Csk nekünk furcsa, hogy ennyire le. Ja a családját?

Figyelt kérdés

A nővérem egy nagyon gazdag férfihoz ment feleségül (pedig nem egy világszépség), mégis csak alig támogat minket. Anyuéknak vesznek télre fát, de kb ennyi.

A párommal most fogunk összeköltözni, gondoltam hátha beszállnának a bútorba vagy valami, de semmi. Lesz lakásavató, kérdeztem hogy mit hoznak, mondta hogy majd vesz egy háztartási csomagot, ne kíváncsiskodjak.

Szerintetek ez így rendben van? Miért nem segít ha megtehetné?

2015. jún. 24. 09:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneken mindig el vagyok képedve, és mostanában mintha egyre több ilyennel találkoznék: ilyen tizen-, max huszonéves kiscsajok, akik életükben még egy percet nem dolgoztak, de pofájuk, meg igényeik aztán vannak, és alap, hogy "nekik jár", és fel sem fogják, hogy ha nem, akkor is miért nem.

Mellesleg megjegyzem, ha a nővéred "nem egy világszépség" -- ez is milyen kedves már tőled:-))) --, és a férje mégis őt választotta, "pedig gazdag" (és "a gazdag pasik szép nőket szoktak elvenni"), akkor lehetséges esetleg, hogy mondjuk szereti a nővéredet?

2015. jún. 24. 13:03
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a tesód összeköltözött a párjával, te vettél nekik kanapét/mosógépet/előszobabútort vagy bármi mást? Na ugye, hogy nem. Neki miért kellene?

Az meg, hogy szerinted a gazdag pasik a szép nőket szeretik.... ugye, tudod hogy a szépség relatív? Mindenkinek más a szép. Ennek a férfinak a nővéred tetszik.

Ahogy viszont te beszélsz a testvéredről, attól én ledobtam a láncot. Ilyen tesóm lenne mint te, letagadnám.

2015. jún. 24. 13:19
 33/41 anonim ***** válasza:
95%
Ha a nővéred ezt olvasná... nem hogy ajándékot nem adna, de szóba sem állna veled.
2015. jún. 24. 13:27
 34/41 anonim ***** válasza:
95%

De miért kéne beszállni bármivel is???? O_o

Ha nincs pénzed berendezni egy lakást, akkor ne költözz össze senkivel. Ennyi. Ha elromlik valami, akkor megkérheted őket szívességből, hogy ki tudnának-e segíteni, mert megvagytok szorulva, de illik visszaadni. Max. azt mondja, hogy hagyjad.

Nagyon el vagy tévedve! :(

2015. jún. 24. 13:32
 35/41 acelsziv ***** válasza:
86%
Gyerekek: Nem jöttetek még rá, hogy ez egy kamu kérdés, amit egy kis nyomorék írt ki, hogy másokat provokáljon?
2015. jún. 24. 14:49
 36/41 anonim ***** válasza:
88%

😄

Utolsó!

Nekem is ez jutott az eszembe! 😄😄😄

2015. jún. 24. 15:31
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene eltartania benneteket a férje pénzéből? A sajátjából sem tartozna nektek semmivel.
2015. jún. 24. 16:35
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Keress te is egy gazdag férjet magadnak.

A nővérednek vagy a férjének nem kötelessége téged pénzelni. Ha a pároddal most fogtok összeköltözni, akkor inkább rajta kérd számon a bútorokat, ugyanis az a ti kettőtök dolga.

2015. jún. 24. 17:37
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok, én sokat unatkozom, amikor a párom dolgozik, és egyedül vagyok itthon. Ilyenkor ákat töltök el ezen az oldalon, de próbálok hasznos lenni. Pedig már sokszor tapasztaltam, hogy nem érdemes őszintének lenni, mert ha őszinte vagy, vagy egyszerűen csak más a véleményed, mint másoknak, lepontoznak. Pedig tényleg segítő szándékkal írok, de ide nagyon sok csökkent értelmű ember ír ki kérdést, és ha nem azt kapja válaszként, amit elgonlt, akkor megy a "nem hasznos" jelzés. Pedig ilyen az élet, ezt csak elfogadni lehet.

Na de azért írtam ezt le, mert unalmamban már nekem is megrdult a fejembe, hogy írok ki valami provokatív kamu kérdést, és figyelem a harcot meg az emberek felhárodását. DE még sose írtam ki ilyesmit. És olyan elszomorító, hogy idejöttök, tényleg segítő szándékkal, hogy hátha tudtok valami olyasmit javasolni egy embernek, ami segítene rajta, mert ti már voltatok abban az élethelyzetben, erre totál egyértelmű, hogy a kérdező csak szivat mindenkit. Érdemes még ide felnézni egyáltalán, vannak még igazi kérdések, vagy az oldal üzemeltetői és az unatkozó gyerekek írnak ki mindenfélét, hogy fenntartsák az oldal forgalmát? Mert a reklámbevételek miatt folyamatos látogatottságot kell fenntartani.

2015. jún. 24. 18:01
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Égne a pofámon a bőr ha számon kérném a tesómtól hogy mit ad meg mit nem.Egy haszonleső önző ember vagy.

"Lesz lakásavató, kérdeztem hogy mit hoznak, mondta hogy majd vesz egy háztartási csomagot, ne kíváncsiskodjak". Szóval ő készül az ajándékkal,te meg már látatlanban lefitymálod. gratula.te veszel fát anyádéknak vagy csak levegőt?

2015. jún. 24. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!