Mit tegyek ha nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy féltestvérem aki 7 évvel idősebb nálam és fiú. Nem tartom a kapcsolatot apámmal, őt viszont felkerestem sokat beszéltünk, találkozni viszont soha. Anya nem örült ennek, eltiltott. Újra felkerestem egy év után, de már nem olyan mint régen, fbn beszélünk, de igazából már ott sem, mert nem ír.
Tudom, hagyni kéne, de ez nem megy ilyen egyszerűen.
2015. jún. 24. 09:34
1/3 anonim válasza:
Egy emberi kapcsolatot két ember tart fenn, egy nem elég. Te hiba akarod, hiába szeretnéd, ha a másik nem. Esetleg ha szépen meggazdagodsz, megkerül magától...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom én is de nekem esik rosszul én szenvedek miatta mert nekem fontos
2015. júl. 1. 11:13
3/3 anonim válasza:
Kérdezz rá, van-e valamilyen gondja, segíthetsz-e valamiben. Hátha így jobban tudsz közeledni hozzá. Küldj kis ajándékot.
Ha semmiképp nem akar figyelembe venni, sajnos túl kell tenned magad ezen.
Remélem, mégis sikerrel jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!