Hogyan kezeljem a magából kifordult milliomos húgomat?
19!
Nagynénim is építészmérnök. 10 évig csicskamunkázott(ő fogalmazott így), annyi pénzért, hogy az elején egy öt méteres hálófülkében élt, és hónap végén a fogát szívta.
Volt, hogy anyukám küldött neki egy kis pénzt, mert nem volt egy forintja se.
Ma Budapest egyik legkeresettebb építészmérnöke. A bücü büszkeségét ismerve tuti nem hanyatt fekve jutott idáig.
Szóval kitartás!
Én is úgy gondolom, ahogy a többi hozzászóló.
Nagyon sok ilyen lány van manapság. Én csak sajnálni tudom őket. Nem mondom, hogy ez kválkodás amit csinál. De ha ráadásként nem is szereti a férjét, főleg a vagyon miatt ment hozzá, akkor eléggé hajaz rá a dolog.
A kocka bármikor fordulhat még.
Kicsit undorítónak tartom, hogy a szüleid hasra vannak esve tőle.
Ha saját maga dolgozott volna meg a pénzért , építi fel a karrierjét, akkor jogos lenne. De ahhoz nem sok tehetség kell, hogy lóvá tegyek egy férfit, hogy utána nyugodtan pumpolhassam.
Az ilyen házasságoknak legtöbbször csúnya vége van, amikor a nő már megunja a férfit, vagy fenttartani a szerepét.Esetleg a férfi talál egy másik nőt, aki nemcsak a vagyonáért játszaná a szerető feleséget..
Nem lehet tudni mit hoz a sors még, de én biztos nem tűrném.Főleg a szüleidet világosítsd fel erről, hogy te rendes egyetemet végeztél, dolgozol, a kedves húg meg egy kitartott nő lett.
Ha rá büszkék, akkor gratulálj nekik..
Csak ebből nem fog élete végéig megélni, főleg ha kötöttek valamilyen szerződést. De úgy gondolom, hogy egy milliomos pasinak van annyi esze, hogy nem hagyná lenyúlni a fele pénzét egy esetleges válás során.
Csak figyeld meg kérdező azt a röppályát amit a p i c s á n rúgott húgod ír majd le, amikor a váratlanul hazaérkező férj rajtakapja a teniszedző farkával a szájában. Az efféle nők 99% -ban ilyenek és így is végzik.
És lehet, hogy akkor már lesz vagy 30 nulla karrierrel nulla lehetőségekkel. Nyugi. Koncentrálj a saját életedre. Ha a családod lehúz érzelmileg akkor kerüld el őket. De ha jól dolgozol és a pénzzel is jól bánsz, akkor neked is meglesz mindened és azt nem vehetik el tőled.
Na, azért ne k**vázd le a húgodat. Igen, kicsit elszaladt vele a ló. Talán nem is kicsit, és talán elvesztette a realitásérzékét.
Na de... Mérnök vagy. Olyan diplomád van, amely csak keveseknek. Emellett 26 éves vagy, szemtelenül fiatal. Fókuszálj a karrieredre, tanulj nyelet, mert olyan lehetőségeid vannak, hogy - ha jól csinálod - 10 év múlva könnyen lehet, hogy a hugicád milliomos pasija, már ha meglesz még akkor, na csórónak fog tűnni melletted.
Magaddal foglalkozz, a saját előrejutásodra koncentrálj, mérnökként nagy hiba a közigazgatásra fecsérelni a tudásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!