Hogyan világosítasz fel egy hét éves kismajmot?
Figyelt kérdés
Öcsém tegnap rákérdezett, kicsit lesokkolt. Mondtam neki, hogy erre visszatérünk, ma anyánál alszom, de holnap azt hiszem be fog támadni a kérdésekkel.
Ilyenkor mi a helyes, gyerekfülnek való válasz?
2015. máj. 26. 22:21
1/30 Dilettáns döggomba válasza:
Az öcséd egy majom? :O Nem semmi család.
2/30 anonim válasza:
3/30 anonim válasza:
Csak arra felelj, amit kérdezett.
Mit kérdezett?
4/30 anonim válasza:
Pontosan hogyan tette fel a kérdést?
5/30 anonim válasza:
Te hany éves vagy?
Lany vagy fiú vagy?
6/30 anonim válasza:
Barátom nagyon szarul fogalmazol! Mi a kérdés?
"ma anyánál alszom" WTF mivan nyugtass meg,hogy nem nö vagy :D
7/30 anonim válasza:
a gyerek csak gyerek, nem hulye. Válaszolj őszintén, de moderaltan a kerdeseire.
8/30 anonim válasza:
6-os te értelmi foggyos. :D Arra nem gondoltál, hogy az édesanyjánál alszik, aki egy településsel arrébb lakik, mert a szülei elváltak? Vagy esetleg arra, hogy akinek 7 éves öccse van lehet, hogy csak tízen pár éves és együtt alszik az édesanyjával. :D
9/30 anonim válasza:
8-as mi bajod,tudom,hogy baromság amit irtam,de a kérdezö nem 1értelmüen fogalmazott.
Az hagyá meg minden ,de ott a " Sex" Te azt nem látod utolso?
Csak mert ez igy sokfélekép értelmezhetö...ennyi
10/30 anonim válasza:
Mire kérdezett rá?
Mi ez a majom?
/Tudom, hogy szex és majom=testvér/
Inkább tanulj meg rendesen fogalmazni, mert lehet az a majom is okosabb, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!