Hol lehet kismajmot örökbefogadni?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat olvastam róla és mostmár nagyon szeretnék 1et örökbefogadni!2008. okt. 20. 21:36
1/5 anonim válasza:
Sehol.Élő majmok háziállatként tartása illegális ahogy a majomkereskedelem is.Ha majmot akarsz gondozni menj el az állatkertbe állatgondozónak és ne akarj majmot a házba.A majmok vadállatok.
2/5 anonim válasza:
Örökbefogadni lehet, az állatkertben. Az állat marad a helyén, te csak anyagilag támogatod az etetését.
3/5 anonim válasza:
Hát azért nem "csak" anyagilag...
Bejárhatsz hozzá bármikor, ingyenes a belépésed az Állatkertbe, ha örökbe fogadsz állatot. Etetheted, gondozhatod, segíthetsz a tartásában az Állatkert gondozóinak. Viszont ehhez adód 1%-át kell felajánlanod és havonta X összeget kell fizetned.
4/5 anonim válasza:
Úgy, hogy hazaviszed magadhoz, legálisan nem "szerezhetsz" majmot, csak az állatkertes megoldással lehet egy kicsit tiéd a majmóca.
5/5 anonim válasza:
Szia én épp kutyafajtákat nézegettem a neten és ott láttam valamilyen majom fajtákat írd a google-be de ha nem jön össze akkor próbálj mókust esetleg csincsillát. pusy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!