Világgá menjek?
Figyelt kérdés
A testvérem nagyon idegesít és mindig én iszom meg a levét már nem 1x volt fejembe hogy világgá megyek , vagy hogy öngyilkos leszek, de sose mertem megtenni , most nagyon nagy ágat tett a tüzre , most szerintetek világgá menjek? Azért nem nagyon mernék , de megtalálnának a szüleim?2015. máj. 21. 11:03
11/15 anonim válasza:
Tényleg! Mondd meg öreganyádnak, hogy süssön hamuban sült pogácsát, vedd magadhoz a görbe vándorbotodat, terítsd a hátadra a bírkából szőtt szűrödet, vedd fel a hétmérföldes csizmádat, oszt indulj útnak, közben szabadítsd ki a szép királylányt a hétfejű sárkány fogságából, hátha hozzád megy feleségül, és még az apja királyságnak a fele is a tiéd lesz! Na indulj, Isten veled és a göngyharmat!
12/15 anonim válasza:
Isten veled!
Csak akkor hogy fogsz hozzájutni az életmentő Facebookhoz?
13/15 A kérdező kommentje:
xDDD Facebook nemár az egy fos kalap szar azt hiszitek mindenki facebookon él ,pedig nem. Van jobb dolgom is mint hogy ott ülljek oszt nézzem ki mikor mossa ki a kádat. FB helyett vagy gémelek vagy szerkesztek (photoshop, FL Studio, C4D stb)
2015. máj. 21. 17:48
14/15 anonim válasza:
Bár későn, de megismétlik a Duna TV-n 00:35-kor a Csókok című filmet. Ami két kamasz "világgá menéséről" szól Dublin városon belül.
Kár volt ezt ilyen későre tenni.
15/15 anonim válasza:
Bocs elnéztem, a Csókok című filmet nem ismétlik meg hanem ma, azaz 21-én volt 00:35-kor. Pedig tanulságos film lett volna a világgá menni akarók számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!