Világgá menjek?

Figyelt kérdés
A testvérem nagyon idegesít és mindig én iszom meg a levét már nem 1x volt fejembe hogy világgá megyek , vagy hogy öngyilkos leszek, de sose mertem megtenni , most nagyon nagy ágat tett a tüzre , most szerintetek világgá menjek? Azért nem nagyon mernék , de megtalálnának a szüleim?
2015. máj. 21. 11:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Amíg nem éred el a min. 18-at vagy inkább 20-at, addig azért ne menj világgá. Épp tegnap láttam egy filmet a Duna TV-n késő este "Csókok" címmel, ami egy 12...14 év körüli fiú és egy lány városon belüli "világgá menéséről" szólt. Szóval felnőttként jobb lesz világot járni, akkor majd munkát is vállalhatsz külföldön, stb.

Addig tanuld meg minél jobban az angolt, hisz a nagyvilágban nagy szükség lesz rá. Valamint egy jó szakma is jól jön, amivel az egész világban tudsz pénzt keresni.

2015. máj. 21. 11:17
 2/15 A kérdező kommentje:
14 vagyok de azért akarnék világgá menni hogy észre vegyenek engem is mert Énvelem mintha nem is foglalkoznának,sajnos attól félek hogy ha világgá megyek még roszab lesz a helyzet
2015. máj. 21. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Bántanak, eladnak vagy megölnek néhány héten belül az utcán. Világgá nem érdemes menni, szólni kell a szüleidnek erről. Mielőbb.
2015. máj. 21. 11:30
 4/15 A kérdező kommentje:
de ha nem megyek olyan messzire csak addig hogy megtaláljonak
2015. máj. 21. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan. Ha odaérsz a "világgá" ahova menni akarsz akkor mit is fogsz ott csinálni? Mit eszel? Hol alszol?

Ráad annyira nem pojén, amikor a rendőrség visz haza.

2015. máj. 21. 11:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Van zsebpénzem , és tudok egy helyet is ahová mennék
2015. máj. 21. 11:36
 7/15 A kérdező kommentje:

van akiknek olyan jól megy én meg csak itt mindig tüzet iszok de mikor jókedvre derülök kicsit elmúlik ez a világgá menés, végül megis bánnám mert néha eszembe jut olyan: Milett volna ha világgá mentem volna hol lettem volna most? Mekkora fájdalmat okozhattam volna a családomnak barátaimnak ha nem térnék vissza.

https://www.youtube.com/watch?v=u6q8KY_2n9c

2015. máj. 21. 11:41
 8/15 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha leülnél anyukáddal, vagy mindkét szülőddel, és elmondanád nekik, hogyan érzel? Lehet, hogy észre sem veszik, hogy rád kevesebb idő jut, és nem látnak a fejedbe, hogy hogyan érzel, s mit gondolsz. Ülj le, és egyenesen kérdezd meg tőlük, hogy mi miért van, és őszintén mondd el, hogy a hozzáállásuk miatt, többször megfordult a fejedben, hogy inkább "világgá mész". Hidd el, hogy ez a legegyszerűbb út a problémáid megoldására, és rögtön választ is kapsz, illetve magyarázatot. Meg tudjátok közösen oldani a gondokat.Konkrétan mi a baj? A testvéreddel többet foglalkoznak? A testvéred direkt kiszúr veled? Írj légy szíves konkrét példákat is, hogy okosabb tanácsokat tudjunk adni.
2015. máj. 21. 11:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát a testvérem folyton idegesít és nem birok tőle tanulni de anyukám folyton rámkiabál hogy mértnem tanulsz de a testvéremre nem pedig ő középiskolás és nagyon rosz tanuló 4 tantárgyból egyesre áll.
2015. máj. 21. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb beszélj a szüleiddel, hogy van egy ilyen terved, hogy világgá mész, ha nem változnak. Hátha megijednek a gondolattól és megváltoznak.
2015. máj. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!