Kulon szobara vagyom. Ti voltatok mar hasonlo helyzetben? Van valaki igy?
szia. sajnos ez elég rossz, én is ismerek olyat aki egy szobában van az anyukájával ennyi idősen. ez mindkét félnek hátrányos.. egyrészt nem tudom van -e kapcsolatotok, de így semmi intimszférád nincs otthon, nagyon kellemetlen lehet.
azt nem értem, hogy a bátyád és a családja azt feltételezi hogy ott van két felnőtt+az anyukád
na már most 3 keresőképes, nem tanuló ember nem tudna fenttartani egy legalább 3 szobád lakást?
azt javaslom hogy egész nyáron dolgozz, amennyit csak tudsz! így vagy valamilyen térelválasztó elemet tudsz venni, vagy pedig elgondolkozhatsz a kolin vagy olyan albiban ahol szobát bérelnél másokkal. szóval lenne saját szobád, csak épp a lakásban lennének mások.
és évközben, szombaton vagy vasárnap még dolgoznál.. és szűkösen de egy szobát+kaját fent tudnál tartani..
havi 8nap munkával a kaja kijönne szerintem.. a nyáron keresett pénz meg fedezné azt a kevés lakbért.
bár attól függ melyik város, itt akár 15 ezerért lehet egy hónapra szobát bérelni rezsivel együtt egy főre.. szóval megoldható.
tényleg nem egészséges , hogy ennyien együtt laktok, ráadásul 1 szobában anyukáddal.
a bátyád meg szégyelheti magát, hogy 2 szobás házba beköltözött a családjával.. komolyan nem értem hogy ő meg a párja miért nem képes elmenni valami kis albérletbe.. 2 ember fent tud tartani szerényen egy kicsit akár minimálbérből is... de könnyebb nekik 20on évesen is koloncként otthon lenni, foglalni a szobát a még tanulnó húga elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!