Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kulon szobara vagyom. Ti...

Kulon szobara vagyom. Ti voltatok mar hasonlo helyzetben? Van valaki igy?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok. a hazunk felepitese olyan hogy en es anyukam vagyunk egy szobaban a batyam es a csaladja pedig egy kis szobaban. sokszor bejonnek az enyembe, ha tanulok, ha gitarozom. anyukam miatt sem tudok egyedul lenni. szeretnek egy kis maganyt hogy ne zavarjanak, hogy tudjak olvasni vagy tanulni. hogyan oldjam meg? mrg tanulok nem tudok elkoltozni. ti voltatok mar igy?
2015. máj. 17. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szia. sajnos ez elég rossz, én is ismerek olyat aki egy szobában van az anyukájával ennyi idősen. ez mindkét félnek hátrányos.. egyrészt nem tudom van -e kapcsolatotok, de így semmi intimszférád nincs otthon, nagyon kellemetlen lehet.

azt nem értem, hogy a bátyád és a családja azt feltételezi hogy ott van két felnőtt+az anyukád

na már most 3 keresőképes, nem tanuló ember nem tudna fenttartani egy legalább 3 szobád lakást?

azt javaslom hogy egész nyáron dolgozz, amennyit csak tudsz! így vagy valamilyen térelválasztó elemet tudsz venni, vagy pedig elgondolkozhatsz a kolin vagy olyan albiban ahol szobát bérelnél másokkal. szóval lenne saját szobád, csak épp a lakásban lennének mások.

és évközben, szombaton vagy vasárnap még dolgoznál.. és szűkösen de egy szobát+kaját fent tudnál tartani..

havi 8nap munkával a kaja kijönne szerintem.. a nyáron keresett pénz meg fedezné azt a kevés lakbért.

bár attól függ melyik város, itt akár 15 ezerért lehet egy hónapra szobát bérelni rezsivel együtt egy főre.. szóval megoldható.

tényleg nem egészséges , hogy ennyien együtt laktok, ráadásul 1 szobában anyukáddal.

a bátyád meg szégyelheti magát, hogy 2 szobás házba beköltözött a családjával.. komolyan nem értem hogy ő meg a párja miért nem képes elmenni valami kis albérletbe.. 2 ember fent tud tartani szerényen egy kicsit akár minimálbérből is... de könnyebb nekik 20on évesen is koloncként otthon lenni, foglalni a szobát a még tanulnó húga elől.

2015. máj. 17. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Még egy vastag függöny is jobb a semminél vagy egy sínen futó tolóajtó.
2015. máj. 17. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én koli szobában (ahol 6-an laktunk 3 emeletes ágy volt) betűrtem a türcsijeimet a felső ágy széléhez és így volt egy ágynyi magánszférám (bár egy kicsit áthalladszódtak a dolgok de az nem érdekelt :D
2015. máj. 17. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 12 éves koromig nem volt saját szobám, a szüleimmel nyomorogtunk. Utáltam, de akkoriban a magánszféra ismeretlen volt számomra. Viszont ez a helyzet hatással volt a teljesítményemre és a személyiségemre. Alvásproblémáim voltak, sose tudtam rendesen kialudni magam, tanulni se tudtam, állandóan bukdácsoltam mindenből. Egyedül akkor volt nyugalmam, ha zenét hallgattam fülesen, de általában akkor is bejött valaki és üvöltette a tévét, szóval ez se ment olyan egyszerűen. Aztán elköltöztünk és minden sokkal jobb lett, felbecsülhetetlen érték egy saját szoba. Szerintem költözz el, vagy anyukádat költöztesd kia nappaliba. Ismerek olyanokat, akik hasonló cipőben járnak és ők így oldották meg.
2015. máj. 17. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat :) valahogy megprobalom megoldani sok otletet kaptam halistennek:)
2015. máj. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!