Miért várja el mindenki ezeket tőlem?
En nem tudom amugy, honnan veszitek, hogy utalja a gyereket? Az utalat, es a konkret erdektelenseg ket kulonbozo dolog.
Egyebkent kerdezo, itt az a baj, hogy egy baba van a temaban. Ha egy 10 eves kolokrol lenne szo, a kutyat nem erdekelne, hogy nem szereted kulonosebben, sot...
Hónapokon belül költözünk a párommal albérletbe, csak szeretnénk mindketten (vagy legalább az egyikünk) jobb állást találni a jelenlegi helyett. De már minél előbb mennénk, mert ez így nem állapot.
Hozzátenném, hogy akkor is baja lesz anyámnak meg a testvéreméknek, hogy mennyi ajándékot viszek, mert az xy 20 ezerért hozott, én meg csak 5-ért és az xy hetente jár, én meg csak 2 havonta. Szóval mindig lesz valami, csak hogy bosszantsanak
Ennek a dolognak is két oldala van.
Te ezt mondod, hogy ő milyen testvér volt, azt nem tudjuk te milyen testvér voltál.
Ha a szülőket nem zavarja, hogy ott laknak és mivel te is ott laksz így ehhez sem bele szólásod sem közöd sincs. Mint írtad volt diploma osztód is gondolom már huszon x éves lehetsz.
Ha nem tetszik a helyzet menj el a pároddal.
Úgy látom itt a család össze tartó, örülnek az unoka erkezesere te pedig egy kicsit rosszindulatú vagy.
Kíváncsi lennék ha majd neked lesz gyereked hogy esne ha nem foglalkoznának veled.
Én inkább erős féltékenységet érzek a részedről.
Ha az ajándék összege miatt elégedetlenkednek, mondd meg nekik, hogy te a saját anyagi helyzetedtől függően ennyit tudtál ajándékra költeni. Vagy hogy te nem ragaszkodsz a gyerekhez, ezért csak ennyit áldoztál rá illemből. Punktum. Ha megsértődnek, az ő bajuk.
Arra egyébként én is kíváncsi lennék, hogy a családod mit mondana arról, hogy te milyen ember vagy.
Igen és?
Ezzel semmit nem mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!