Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesók! Ha azt hallanátok a...

Tesók! Ha azt hallanátok a testvéretekről, hogy meleg vagy leszbikus, ti rákérdeznétek nála?

Figyelt kérdés
Ha igen miért. Ha nem miért nem

2015. ápr. 18. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám rákérdezett, nem sült el valami jól, ennek már kb 2 éve. Kínos volt, mert az a srác mondta el neki, akivel kavartam, persze úgy, hogy ő is csak "látott valakivel"

Mindig közeli volt a kapcsolatunk a bátyámmal, de ami akkor volt.. Szégyelltem nagyon magam, hogy a "másik csapatban játszom" bátyám meg öcséim is mindig csajokról beszéltek, így elég gázos volt

Sok kirohanásom volt akkoriban, volt hogy szétb4sztam az egész szobámat, egy idő után már ezek miatt kellett elmondanom

Mindig kiállt mellettem és mondta hogy neki előbb el kellett volna mondanom, mert rosszul esett neki, hogy nem tudja

Egyik öcsém szinten meleg, de amikor rákérdeztem elmondta, testvérek vagyunk, az én titkom, az ő titkok

2015. ápr. 19. 01:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdeznék rá, mert ez kínos lenne számára, akkor is, ha az meg akkor is, ha nem. De valószínű elmondanám, hogy hallottam a pletykákat, és biztosítanám róla, hogy én támogatom akkor is, ha igaz. Aztán tovább nem erőltetném a témát, ha ő akar róla beszélni, akkor úgyis beszélni fog, ha meg nem, akkor nem akarom, hogy kellemetlenül érezze magát.
2015. ápr. 19. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem kérdeznék rá.

Tutira elmondaná anélkül is.

Szóval tőle tudnám meg először.

2015. ápr. 20. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Én biztos megkérdezném a tesóm... Akármilyen beállítottságú, én szertem, és tudni akarom, hogy mi van vele.

Azért titokban remélném, hogy mem az, mert szeretnék nagynéni lenni 😇

2015. jún. 9. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem vagyok jó kapcsolatban az öcsémmel. Nem is tartom vele a kapcsolatot, akkor minek érdekeljen az, hogy melyik nemet szereti.
2016. szept. 7. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!