Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rossz ember vagyok, mert nem...

Rossz ember vagyok, mert nem igazan tudom a lelkemre venni a dolgot?

Figyelt kérdés
Noveremnek van egy fia, akit nem terveztek, nagyon nehezen szulte meg, e miatt 2 eves koraig "bosszu" cimszo alatt(nem viccelek) nem foglalkoott vele Aztan beutott a dackorszak, innentol mindent megkapott, amire kinyitotta a szajat, csak mardjon csondben. Kozben elvaltak a ferjevel, a gyerek nala maradt, akihez se turelme, se energiaja. Most 7 eves de komolyan meg tudnam neha olni. Allandoan rugdos, verekszik, engem is, szuleimet is, iskolaban is, huzza a hajamat, lek.vaz, nem egyszer nyult bele a taskamba es mikor raszoltam elfutott a taskammal es kozben k..vazott, meg ugy se kapsz el. Kedvenc folsomet szetvagta olloval, kutyamba tobbszor belerguott, furdobe bemegy, borongatja ki a dolgokat a lefolyoba stb. Ma lett elegem. Bent voltam az egyetemen, noverem delutan atjotta gyerekkel a szuleimhez es kerdezes nelkul bement a szombamba, majd elkezdte hasznalni a laptopomat es betett egy meset a gyereknek. Nekem le kellet volna ulnom tanulni mert el voltam maradva, igy rohantam fel a szobabmba es mondtam, hogy kene a gep, tanulnom kell. Erre visitas, k.vazas stb. Mondtam a noveremnek, jogy legyen mar oly jo hogy kimennk a sajat szobambol es megengedik, hogy a sajat laptopomat hasznalhassam. Erre kozli, hogy nyugodjak mar le 20 perc nem szamit. De szamit, mert tuti fent leszek hajnalig a tennivaloimmal es mivel fel 8 kor jelnesem van masnap, szamit az a 20 perc, ugyhogy leszaladok kajert es addigra menjenek ki. Visszamegyek, a gyerek ott mesezik. Mindom vege, kell a gep. Takarodjak ki a f..szba, o nezi a pokembert. Mondom sz..r ugy es kihuztam a kabelt a gepbol, erre o raontotte a kakaojat, mire en pofonvagtam. Erre boges, anyaanya. A laptop tonkrement, csopog ki belole a kakao, minden tananyagom rajta es szemelyes dolgom rajta van evekre visszamenoleg. A noverem kiosztott, rohadek szemet sz..r vagyok, az o kicsikeje stb. Az hogy kifizetni a laptopt, az kiontott tusfordoket, tinkretett ruhamat? Ugyaaan. Dogoljek meg. Hat menjenek a p...csaba, mar elnezest, de nagyon ideges vagyok, mert kb fel oraja felhivott, hogy orak alatt felhivhattam volna, hogy bocsanatot kerjek toluk.
2015. ápr. 8. 23:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hat az lesz. Ezenetul kulccsal zarom ha nem vagyok otthon. Nagyn remelem, hogy javithato a gep, mert nem tudom hgy magyarazom ki a proffesszornak :S
2015. ápr. 9. 02:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A profnak? Hát, sehogy, mert az nem az ő dolga.

Nyilván, ha jófej, megérti, de nekünk volt olyan tanár, aki erre csak vállat vont, mondván létezik jegyzet meg könyvtár.

A gyereket meg nagyon megrángattam volna, unokaöcs ide vagy oda, a nővéremet meg elhajtottam volna a pitsába gyerekestül.

2015. ápr. 9. 05:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb meg legyen már annyi.eszed hogy legalább jelszóval védd le a dolgaidat ! Egyébként a nővéredtöl várd el hogy fizesse ki a géped. A gyerek meg megérdemelte.
2015. ápr. 9. 07:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvastam majdnem keresztülnyúltam a monitoron, kevésen múlt. Az biztos hogy kifizettetném a laptopot, és onnantól mindenért osztanám a pofont a kis ghecinek. Hú b+ megyek iszom egy bögre teát. Te meg ne hagyd magad.
2015. ápr. 9. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Nyomorult kölyök már eddig is gyerekvédelmi eset volt, most remek ötlet, hogy mindenki a hétévest ekézi, aki egyetlen okból olyan kibírhatatlan, amilyen: a kedves nővérke ilyenre nevelte.
2015. ápr. 9. 12:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen van jegyzet meg konyvtar is ez teny. Pontosan onnan lett osszeszede es legepelve tobbszaz oldal anyag a beadandohoz, igy gyakorlatilag ez a munka oda lett, es nem keves ido volt megcsinalni. Idom meg nem tudom lsz e ujra nekiallni, ha elveszett. Holnap hiv a szervizes azt mondta.
2015. ápr. 9. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Az adatok megvannak, csak kell egy másik gép amibe átpakolják a laptop vinyóját.
2015. ápr. 10. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nemcsak egy pofont adtam volna a gyereknek, hanem meg is rugdostam volna, de a nővéredet is.
2015. ápr. 10. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!