Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meg lehet engem ezért vetni?

Meg lehet engem ezért vetni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,a szüleim 1 éves koromba válltak el,azóta apukám nevel.Az anyukámhoz (jó esetben) havonta,de van,hogy kéthavonta megyek 1-2 napot.

Az anyukám újra házasodott,a férjétől született két gyereke.Az egyik 5 a másik 2 éves.Ha megkérdezik bárhol,mindig azt mondom egyke vagyok,mindig letagadom őket.Sose vallom be,hogy van két féltesrvérem.Rossz ember vagyok ez miatt?

(Sokszor anyukám is szégyenlem)

2015. márc. 4. 20:22
 1/8 anonim válasza:
Az attól függ,hogy milyen kapcsolatba vagy velük és milyen a lelki állapotod.
2015. márc. 4. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Havonta találkozok velük.A nagyobbik nem szeret

(szerintem anyum férje ellenem neveli,nem tudom)

a kisebbik szeret,folyton cipelnem kell,őt szeretem csak.

2015. márc. 4. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehogyis, a féltestvér letagadása nem olyan, mintha az igazi testvéredet tagadnád le. Ez bocsánatos bűn.

Az igazi testvér letagadása megvetendő lenne.

De egy csak fél- valaki be nem vallása nem számít.

2015. márc. 4. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagy rossz ember, és pozitívum, hogy legalább az egyik testvéreddel (a féltestvért csúnya szónak tartom, lelkileg jobb, ha nem használod) jó a kapcsolatod. Próbálj óvatosan a másikhoz is közeledni, mert most még könnyebben fordítod magad felé a szívét.

Én az egykeséget tartom cikinek, ezért azt nem hangoztatnám, pláne, hogy nem is igaz. A távlatilag gondolkodó komoly fiúk egy része elvből ódzkodik az egyke lányoktól. Bár ez későbbi probléma.

2015. márc. 4. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint édesapád férje nem kedvel túlságosan?
2015. márc. 4. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat. Édesanyád férje...
2015. márc. 4. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Már 11 éve van együtt az "új" férével.

És hát igen,ez az ember sosem fogadotz el engem igazán,pedig mindig próbáltam hozzá közeledni.

Pár éve feladtam,elvégre nem hozzá megyek.

De jó lett volna ha a kapcsolatunk legalább nullán van és nem mínuszon.

2015. márc. 4. 21:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!