Ez normalis? Nem betegseg?
Mintha az én tesómról olvastam volna leírást, igaz neki már 3 gyereke van, de dettó ugyan ez. Hosszú a hajam és ugye hullik, ha meglátja, hogy leesik a földre már patáliázik, hogy vegyem fel és dobjam ki, egy pharat nem mosok el nála, mert utána úgyis elmossa, mert ő jobban tudja. Ő még annyival más, hogy az anyánknak lepasszolja a két idősebb gyereket és egyedül van otthon a legkisebbel. 5 éve nem ment ki a lakásból sétálni, mindenhová csak kocsival jár, a gyerekeket egyszer sem vitte el sétálni, még az 500 méterre lévő játszótérre sem viszi le őket, oda is az anyánk viszi.
Én már többször szóltam, hogy ez így nem egészséges, de valahogy ez senki más nem látja, neki így jó. Nem tudok semmit sem csinálni, mert csak vita van belőle. ár nem szeretek hozzá menni, mert csak az a jó amit ő mond. Ami a legrosszabb, hogy a gyerekei sínylik meg a legjobban, szinte állandóan betegek valami bajuk van. Már lecserélték a padlószőnyeget is mert kiderült porallergiásak a gyerekek. (Érdekes, ha anyáméknál vannak semmi tünetük nincs) Persze előtte a kutyám meg a macskám volt a ludas, mert én egy kertben lakok anyumékkal és ott vannak az állatok is. Majdnem elkellet tüntetnem őket!
Sajnos tanácsot nem tudok adni, de így legalább látod, nem vagy egyedül. Hiába szólsz te leszel a hibás. Ha betegség nála, ha nem. Az biztos, az ő szempontjából te vagy a beteg és a patikarend a normális. Ez van, ha ő nem látja be, hogy valami nem stimmel akkor nem tehetsz semmit. Legfeljebb megtartod magadnak a véleményed, mert legalább nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!