Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan erintene ha a testvéred...

Hogyan erintene ha a testvéred becsapna 5 milliò forinttal?

Figyelt kérdés
Testvérem kölcsön kért és azòta eltünt a pénzemmel ez engem meglepett hogyan tehet ilyet hatalmasat csalòdtam benne.
2015. febr. 21. 13:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem többé nem lenne testvérem azt hiszem. Más dolog ha úgy kéri, hogy elmondja, nem tudja megadni, és én ennek ellenére adok neki, és megint más, ha átb*sz vele.
2015. febr. 21. 15:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha te nem állsz ki magadért, más sem fog. Feljelentés. Nem fog kevésbé szeretni a családod, mint most, hiszen már most sem szeretnek, de talán tisztelni elkezdenek végre.
2015. febr. 21. 15:12
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
Mar megint te a BMW-s sztorival? Ezt muszaj kethavonta megkerdezni itt?
2015. febr. 21. 15:33
 24/30 A kérdező kommentje:

20 as valasz.

A parom mar agyonutotte volna reg ha rajta mulik.

2015. febr. 21. 16:03
 25/30 acelsziv ***** válasza:
100%
hát akkor múljon rajta ha te ennyire nyámnyila vagy.
2015. febr. 21. 20:40
 26/30 anonim ***** válasza:
83%

Azért lopott meg téged, mert tudta, hogy te hagyni fogod.

Amíg itt sajnáltatod magad, már 3-szor feljelenthetted volna. Ha ilyen tesze-fosza nyámnyila vagy, akkor meg is érdemelted ezt. Ilyen hozzáállással egészen biztos, hogy soha nem fogod azt a pénzt többet látni, de én még azt is el tudom képzelni, hogy megint átvernek majd téged.

"Sajat testveremet jelentsem fel?"

Bingó. És megkérdezhetem: ő meglopott téged egy jelentősen nagy összeggel, mégis hogy nevezheted őt a testvérednek? Egy igazi testvér, aki szereti a másikat, az SOHA nem tenne ilyet vele. Anyád is egy műveletlen tuskó lehet, de te sem vagy százas, hogy nem teszel a lopás ellen semmit.

2015. febr. 21. 21:04
 27/30 anonim ***** válasza:
uzletben nincs barátság, se semmi.
2015. febr. 21. 23:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, most tulajdonképpen mi a problémád?

Meglopott téged egy elég jelentős összeggel, de te feljelenteni nem akarod, mondván mégiscsak a testvéred. (mi van? az ilyen hol testvér, aki ezt képes megcsinálni a másikkal?)

Ha ilyen ostoba és korlátolt vagy, meg is érdemelted, hogy kihasználtak. Mivel gondolom tenni semmit sem fogsz ez ellen, így búcsúzz el végleg attól az 5 millió forinttól. Anyádat meg nem is véleményezem.

Ha a tesód beléd állítana egy kést, több pénzt követelve, te akkor sem jelentenéd fel, mondván, hiszen a testvéred?

Atya ég....

2015. febr. 23. 09:04
 29/30 Dolores55 ***** válasza:
Van baj, nem is kicsi!!!! Nem lesz könnyű megoldani...
2015. márc. 16. 14:27
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem lopás volt, kölcsönt vetettek fel vele a saját nevére, aztán nem fizették vissza neki. Jogilag tiszta a dolog.
2015. márc. 16. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!