Hogyan erintene ha a testvéred becsapna 5 milliò forinttal?
En lennek a szemet mocsok ha megtennem.
Nehez megemeszteni es azota eltunt fel se hiv.
Ti jol eltek van mibol adni sot meg tetszett is neki hogy az ocsem atbaszott.
Viszont engem padlora tett ez ez egesz hogy ilyet megtett velem a testverem.
Hát ha ilyen tehetetlen nyámnyila vagy akkor meg is érdemled. Valószínűleg eleve azért merte ezt megtenni, mert tudja, hogy veled meg lehet ezt tenni.
Mi lenne ha befejeznéd a nyávogást, a sarkadra állnál, telibe szarnád, hogy az ilyen szemét rokonok mit gondolnak és megmutatnád, hogy nem egy élő bankautomata vagy.
Irány a rendőrség! Ha meg neked támadnak, hogy milyen szemét vagy, akkor mond meg nekik, hogy az még mindig jobb mint ha egy gerinctelen tolvaj lennél.
Szeintem is tudni véli, hogy nem jelented fel azért tette meg
Ha neked ennyire nem hiányzik 5m akkor ne, szóltam..
Én minimum egy sms-t megeresztenék neki, hogy feljelentés lesz így.. És meg is tenném...
1.
Sajat testveremet jelentsem fel?
mivel bizonyitom nincs rola papir?
Pontosan! Ő is a saját testvérét lopta meg.
Gyakorlatilag kicsalt tőled 5milliót, jelentsd csak föl.
Persze előtte szólj neki, hátha megijed és vissza adja. Szólj neki, mondjuk várj 1-2 napot, aztán mehet a feljelentés.
Amúgy téged tényleg egy kicsit se zavar, hogy teljesen hülyének néznek?
Hivtam en mar ezerszer vagy fel sem veszi vagy üvölt.
Soha nem kapom vissza.
Almomban nem gondoltam volna hogy ennyit erek neki.
Ilyen nagy összeget csak úgy a semmire, ráadásul egyben biztosan nem. De mondjuk én ismerem a testvéremet. Nagyából tudom hogyan állnak anyagilag, ha megszorulnának kisegíteném, de csak annyival amennyit tudom, hogy vissza tud majd adni.
A te tisztában vagy ezekkel a dolgokkal? Ha igen akkor miért adtál neki ennyi pénzt?
Álomvilágban élsz kérdező. Ha csak TE nem teszel valamit, soha nem látod viszont azt a pénz. És mivel már biztosan fogják tudni, hogy ilyen gyenge vagy, legközelebb is ugyan ezt megfogják veled csinálni.
Amúgy a párod mit szól mindehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!