Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan erintene ha a testvéred...

Hogyan erintene ha a testvéred becsapna 5 milliò forinttal?

Figyelt kérdés
Testvérem kölcsön kért és azòta eltünt a pénzemmel ez engem meglepett hogyan tehet ilyet hatalmasat csalòdtam benne.
2015. febr. 21. 13:03
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

En lennek a szemet mocsok ha megtennem.

Nehez megemeszteni es azota eltunt fel se hiv.

2015. febr. 21. 13:48
 12/30 A kérdező kommentje:

Ti jol eltek van mibol adni sot meg tetszett is neki hogy az ocsem atbaszott.

Viszont engem padlora tett ez ez egesz hogy ilyet megtett velem a testverem.

2015. febr. 21. 13:52
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha ilyen tehetetlen nyámnyila vagy akkor meg is érdemled. Valószínűleg eleve azért merte ezt megtenni, mert tudja, hogy veled meg lehet ezt tenni.

Mi lenne ha befejeznéd a nyávogást, a sarkadra állnál, telibe szarnád, hogy az ilyen szemét rokonok mit gondolnak és megmutatnád, hogy nem egy élő bankautomata vagy.

Irány a rendőrség! Ha meg neked támadnak, hogy milyen szemét vagy, akkor mond meg nekik, hogy az még mindig jobb mint ha egy gerinctelen tolvaj lennél.

2015. febr. 21. 13:53
 14/30 anonim ***** válasza:
77%

Szeintem is tudni véli, hogy nem jelented fel azért tette meg

Ha neked ennyire nem hiányzik 5m akkor ne, szóltam..

Én minimum egy sms-t megeresztenék neki, hogy feljelentés lesz így.. És meg is tenném...

1.

2015. febr. 21. 13:55
 15/30 A kérdező kommentje:

Sajat testveremet jelentsem fel?

mivel bizonyitom nincs rola papir?

2015. febr. 21. 13:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan! Ő is a saját testvérét lopta meg.

Gyakorlatilag kicsalt tőled 5milliót, jelentsd csak föl.

Persze előtte szólj neki, hátha megijed és vissza adja. Szólj neki, mondjuk várj 1-2 napot, aztán mehet a feljelentés.

Amúgy téged tényleg egy kicsit se zavar, hogy teljesen hülyének néznek?

2015. febr. 21. 14:00
 17/30 A kérdező kommentje:

Hivtam en mar ezerszer vagy fel sem veszi vagy üvölt.

Soha nem kapom vissza.

Almomban nem gondoltam volna hogy ennyit erek neki.

2015. febr. 21. 14:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Toled ha kerne a testvered penzt nem adnal neki?
2015. febr. 21. 14:03
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
egy rorintot sem adnékl...
2015. febr. 21. 14:07
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen nagy összeget csak úgy a semmire, ráadásul egyben biztosan nem. De mondjuk én ismerem a testvéremet. Nagyából tudom hogyan állnak anyagilag, ha megszorulnának kisegíteném, de csak annyival amennyit tudom, hogy vissza tud majd adni.

A te tisztában vagy ezekkel a dolgokkal? Ha igen akkor miért adtál neki ennyi pénzt?

Álomvilágban élsz kérdező. Ha csak TE nem teszel valamit, soha nem látod viszont azt a pénz. És mivel már biztosan fogják tudni, hogy ilyen gyenge vagy, legközelebb is ugyan ezt megfogják veled csinálni.

Amúgy a párod mit szól mindehhez?

2015. febr. 21. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!