Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szegyellem magam, megis...

Szegyellem magam, megis iszonyat irigy mradtam?

Figyelt kérdés
Batyam parjarol van szo. Aradozottrol, igy megneztem facebookon. Tipikus cicababa. Szolariumozott bor, smink, tokeletes alak, millioegy ruha stb. Meg kell hagyni csinos lany amugy, de egy uresfejus cicababanak tunt. Mindug is iszonyzodtam ettol a tipustol. Mikor komolyra fordult elhozta bemutatni. Ugyanaz mint a kepeken. 12 cm-es magassarku, feszulos naci, valami markas folso, ekszerek, tokeletes smink, tokeletes haj, stb. Szuleim kerdezgetik errol, arrol, majd kiderul, hogy orvosira jar, mar masodik eve. Neki lett a legjobb a gimis evfolyamban az erettsegije, egyetemen is tokeletes tanulo, raadasul nagyon kedves is. Nem tudom osszerakni a kepet a fejemben. Valahol szegyellem a tesom elott magam, hogy igy eliteltem elsore, de olyan irrealis az egesz csaj.
2015. febr. 14. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Azért azt megjegyezném, hogy az első benyomás csal ÉLŐBEN is. Orvosira járok, nem egy ilyen nőszemélyt ismerek... Lehet, hogy kedvesnek tűnnek, de az egójuk az egekben van, csak jól tudnak színészkedni, arról nem is beszélve, hogy el lehet képzelni, ahogy ezek a plázakirálynők hozzányúlnak a beteghez... Mint ha leprást vizsgálnának. Ha egyáltalán megvizsgálják. Orvostanhallgatók esetében alapszabály, hogy aki libának néz ki, az az is! Ráadásul, az, hogy orvosira jár, és jók a jegyei az csupán annyit jelent, hogy tud seggelni semmi többet.
2015. febr. 14. 15:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem olyan volt a lany mint amilyennek leirod.
2015. febr. 14. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

"Egyaltalan nem olyan volt a lany mint amilyennek leirod."

Nehezen tudom elhinni. Szerintem ez jó színészi teljesítmény semmi több. Pontosan tudja, mit vártok el tőle és aszerint alakít. Nagyon meg lennék lepve, ha tényleg normális lenne, mert az ilyen lány nálunk alapból ritka, mint a fehér holló, ebből a típusból meg pláne.

2015. febr. 14. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Íme az előítélet tökéletes példája, még ismeretlenül is szajkózza tovább. Az eszem megáll.
2015. febr. 14. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Miért, te talán ilyen emberek között mozogsz minden nap? Jó lehet, hogy a kérdező kifogott egy valóban normális csajt, erre kb. egy az ezerhez az esély, arra viszont nagyobb, hogy találkozott egy tipikus mézes-mázos medika tündérkirálykisasszonnyal, aki a szemedben egy szent egészen addig, amíg jobban meg nem ismered. Erről viszont úgy gondolom kicsivel több tapasztalatom van, mint neked, meg a kérdezőnek...
2015. febr. 14. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Hát hogyne, 1 válasz alapján már azt is kijelented, h kinek-mennyi-milyen tapasztalata van :)

Én itt befejeztem :)

2015. febr. 14. 16:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Kerlek ne szidjatok egymast. Majd ugyis talalkozok meg vele, kiderul milyen. Batyamat viszont ismerem. Utalja a buta noket, haszepek, ha nem. Ezert is lepodtem meg mikor meglattam csajt, mert azonnal az ugrott be, hogy a plazacica szeru csajok ostobak.
2015. febr. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!