Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most akkor tényleg emiatt ne...

Most akkor tényleg emiatt ne házasodjunk össze?

Figyelt kérdés
A vőlegényem és én majdnem 1 éve eljegyeztük egymást, 2 hét múlva lenne szombaton az esküvőnk. A párom nővére 2 hónapja bejelentette hogy elválnak a férjétől, 2 gyerek van. 2 hét múlva az esküvőnk előtt 2 nappal lenne a tárgyalásuk, ahol kimondják a válást. Mi már mindent megszerveztünk, meghívók kiküldve, hely lefoglalva kaja megrendelve, időpont így is nehéz volt összehozni hogy mindenki akit szeretnénk ott tudjon lenni(összesen 90 fő). Tegnap a nővére összeveszett velünk a családunk előtt hogy mekkora férgek vagyunk, mert neki most milyen nehéz és hogy képzeljük, hogy mi itt most úszunk a pink ködben meg mindenki milyen boldogan izgatott miattunk, pedig neki milyen nehéz lesz 2 hét múlva. Azt vágta a fejünkhöz hogy ha szeretjük egymást máskor is összeházasodhatunk miért pont akkor kell nekünk azon a héten amelyiken a pont elválik. :( Elég rosszul éreztük magunkat a veszekedés miatt mert érzéketlennek állított be minket, de nem vagyunk azok, tényleg sajnáljuk hogy szétmennek, nem őt akarjuk ezzel megbántani. Kívülállók véleményére is kíváncsi lennék, hogy ez tényleg akkora érzéketlenség? Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejünkhöz, de így belülről nyilván máshogy ítéljük meg.
2015. febr. 11. 13:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

dehogy… az ő döntése, hogy válik, és akkor válik, ehhez nektek enm igazán van közötök

nem elhunyt valaki

2015. febr. 11. 13:43
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Nézd a sógornőd most elég nehéz érzelmi állapotban lehet. Ilyenkor az ember érdekes reakciókat tud provokálni. Szóval ha egyébként jó a viszony, akkor nézzétek el neki most ezeket a kitöréskét.

Ettől függetlenül nyugodtan házasodjatok most össze, nem érzéketlenség. Ha a sógornőd kicsit lenyugodott, talán máshogy fogja látni a helyzetet.

2015. febr. 11. 13:44
 3/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a vőlegényed nővérét nem kötelező meghívni az esküvőre ;)

Sok boldogságot!

2015. febr. 11. 13:44
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Én közölném vele, hogy a mi életünk a miénk, az ő magánélete pedig az övé. Nem tartozunk egymásnak egyeztetéssel.
2015. febr. 11. 13:57
 5/25 anonim válasza:
100%
Gondolom ti már jóval előbb lefoglaltátok az időpontokat és helyszíneket, mint hogy ő bejelentette volna a válást. Nem várhatja el, hogy ti mindent mondjatok vissza miatta. Ennyi erővel ti is mondhatnátok, hogy direkt keresztbe tesz ezzel és csak el akarja rontani az esküvőtöket, de nyilván nem így van. Végeredményben szerintem a düh beszél belőle, mivel neki nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy tervezte. Szerintem nem is gondolja komolyan. Én azt mondom, emiatt le ne mondjátok az esküvőt! Sok boldogságot!
2015. febr. 11. 13:59
 6/25 Bence_ ***** válasza:
100%

Miért pont az esküvőtök előtt válik?

Nyugodtan keljetek egybe.

Neki nem két hét múlva lesz rossz, már most rossz azért válnak.

2015. febr. 11. 14:02
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozzatok vele, érzelmileg lement zokniba szegény. Persze meg lehet érteni, hogy ki van bukva, de nem a ti hibátok, hogy válik. Én emiatt biztos nem halasztanám el az esküvőt.
2015. febr. 11. 14:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Neki miért PONT azon a héten kell elválnia, amikor ti házasodtok? Az esküvőt megszervezni nem két perc, valószínű elég régóta csináljátok. Nyilván tudott is róla, hogy mikorra tervezitek. Miért nem jelezte a bíróságon, hogy neki aznap nem megfelelő?
2015. febr. 11. 14:03
 9/25 anonim ***** válasza:
55%

Sok boldogságot Nektek!

Ne törődj azzal a féregasszonnyal, aki PONT akkor válik, amikor a TI nagy ünnepetek van- hogy pont most kell széttúrnia a családi békét!

2015. febr. 11. 14:04
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
A valasa az o ugye, nem a tietek.
2015. febr. 11. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!