Mit csináljak a tesómmal?
Figyelt kérdés
Szobámban ülök és tanulok/gépezek/olvasok bejön az tesóm és csak úgy mindent lelök a földre elkezd kiabálni velem hogy mekkora egy szar alak vagyok stb..
Reggel felkelünk mindenki csinálja a dolgát és ő elkezd velem üvöltözni hogy nem vesznek fel sehova utcaseprő leszel hülye szánalmas vagy.Amikor hétvégén ő felkel bejön a szobámba és az ágyamat rugdossa hogy én keljek fel(pedig már 100% hogy felvettek gimibe és ő is tudja)
Hazajövünk az iskolából és akkor is azt hallgatom hogy hülye vagyok. Próbáltam vele beszélgetni de lehetetlen mert "én vagyok a hibás mindenért"
Anyával is próbáltam beszélni hogy beszéljen vele de rá se hallgat. Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Tesóm 13/F én 15/L vagyok
2015. jan. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!