Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Férjem volt a bunkó, most...

Férjem volt a bunkó, most tényleg? Joggal akadt ki a nővérem?

Figyelt kérdés
Babát várok. Nővéremnek már van egy hároméves lánya. Amikor elújságoltuk a hírt, annyi volt az összes válasza, hogy reméli, kislány lesz, mert a lánya utálja a fiúkat. Köpni-nyelni nem tudtam, férjem mondott rá annyit, hogy szerencsére nem a kislánynak vállaltunk gyereket, és a boltban nagyon szép játékbabákat lehet kapni. Nővérem felhúzta az orrát, és közölte, hogy nem a mi gyerekünk ám a világ közepe, nehogy azt higgyük, aztán sértődötten elvonult. Ez hétvégén történt, azóta nem kerestük egymást, de anyánknak már morgott, hogy én micsoda bunkóhoz mentem feleségül...
2015. jan. 13. 13:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

A férjed nagyon jó arc. Így kell ezt, néha odab***ni, tudja mindenki, hol a helye.

Ha meg bunkónak tartják, hát istenem... nem kedvelhet mindenki mindenkit.

2015. jan. 13. 14:11
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

15 Képzeld nem én vagyok a bunkó testvér. A lelkem titkait pedig majd légyszi akkor fejtegesd, hogyha lesz egy pszichológus diplomád és megkérlek erre. Köszi! Amúgy csak szólok, hogy ezt itt a gyakori, úgyhogy ne érjen meglepetésként, hogy lesznek itt olyanok, akik más véleményen vannak, mint te, vagy akár a többség. A királyos baromságodat azt szimplán csak nem értem, dehát nyilván nem vagyok olyan okos, mint te.

Nekem ez jött le a leírásból. Plusz nem láttuk, hogy mit csinált a tetvér közben, mosolygott, féltékeny lett, mimika, testbeszéd, stb. Alapvetően egy családban örülnek egy gyermek érkezésének. Így feltételezem, hogy ez inkább egy félresikerült poén lehetett.

Viszont láttam már olyan családot ahol hobbi a besértődés mindenen, akár poén az, akár jószándékú mondat, ha valamiből elefántot lehet csinálni, akkor meg is teszik. Természetesen nem biztos, hogy a kérdezőnél is ez áll fenn, de nekem ez a sztori így nem tűnik kereknek.

Azt azért meg merem kockáztatni, hogy alapból nincs jó viszony a testvérre, mert ha lenne, akkor ezt a vitát már régen tisztázták volna, akár gyk helyett.

2015. jan. 13. 15:10
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
De egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem volt bunkó a férjed, bár nekem nem tűnik annyira ütősnek, viccesnek a beszólása, de egyáltalán nem volt bunkó. És a nővéred nincs jogasan megsértve. Ha össze kell hasonlítanom a kettőt, akkor a nővéred nagyobb sértést mondott.
2015. jan. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!