Férjem volt a bunkó, most tényleg? Joggal akadt ki a nővérem?
óó az én sógornőm most kezdett bele az elnyomásba,apró dolog de 10 évvel idősebb nálam és elkezdett néninek nevezni(vagy százszor finoman és durcásan is kértem ne tegye),holott a babó még azt sem tudja fiú e vagy lány.Tudom ez kis dolog,de én már látom a jövőt ahol ő a királynő és mindenki más csodálja az ő babóját,pl. nemrégiben a gyereknek meghámozta Egyenként! a lencsét XD
Sajna ez van nővéred belül mérges hogy most már nem csak az ő csemetéjéről szól a világ és reménykedik hogy nem fiú lesz(hiszen fiú unoka még nincs és kitolná az ő lányát)
Érdekes lenne tudni, hogy ha annak idején, amikor a nővéred bejelentette a családnak, hogy gyereket várnak, és mondjuk az apósának "azt lett volna az összes válasza", hogy reméli, hogy fiú, mert ő annak sokkal jobban örülne ezért meg azért, akkor ezt természetesnek érezte volna, vagy rosszul esett volna neki, hogy bárki a családból nem tud egyformán örülni akkor is, ha fiú, és akkor is, ha lány az új kis családtag.
Úgy fogalmaztál, hogy "Amikor elújságoltuk a hírt, annyi volt az összes válasza, hogy reméli, kislány lesz, mert a lánya utálja a fiúkat."
Ezt tényleg úgy kell érteni, hogy előtte annyit sem mondott, hogy hú, örülök a jó hírnek, gratulálok nektek, stb.?
14-es: igen, úgy kell érteni, eszébe se jutott gratulálni.
Az ő oldalát természetesen ő tudná ideírni, de nem tudok róla, hogy gyakorizna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!