Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Ma van a férjem születésnapja. Szülei eljöttek megköszönteni. Sógornőm meg csak egy sms-t küldött ahogy tavaly is és előtte is. névnapra detto (mert hogy az én születésnapomra is így van hát nem érdekel) Nem vártuk,hogy eljöjjön ( hiszen munkanap van) de legalább felhívhatta volna. Soha nem hívja fel.. akkor jön látogatóba ha előtte mi hívtuk valamiért. még nem volt,hogy régen láttalak benneteket vagy a gyereket mikor értek rá? Szóval így sohasem reagált.

Nekem talán azért is furcsa,mert i a testvéremmel ugyan nem lakunk egy városban,m int sógornőmmel. De úgy szervezzük a dolgainkat,hogy minél többször lássuk egymást. Szüleinkhez egyszerre megyünk haza látogatóba. Vagy hívjuk egymást csupán ,mert eszünkbe jutott valami. Nem,hogy születés vagy névnapra telefonálunk vagy e-mail írunk, hanem csak úgy is.

Szóval én ezt nem értem... s közben sógornőm kesereg,hogy nem igazán van kapcsolata a testvérével. holott a testvére a férjem nyitott felé hívja születésnapján köszöntetni, vagy mert régen beszéltek. De ha sógornőn múlik hónapszám nem hallunk felőle.. pedig mondom egy városban élünk.

2015. jan. 5. 22:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A gyermektelen sógornőről annyit,hogy tanítónő.....
2015. jan. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!