Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Ma van a férjem születésnapja. Szülei eljöttek megköszönteni. Sógornőm meg csak egy sms-t küldött ahogy tavaly is és előtte is. névnapra detto (mert hogy az én születésnapomra is így van hát nem érdekel) Nem vártuk,hogy eljöjjön ( hiszen munkanap van) de legalább felhívhatta volna. Soha nem hívja fel.. akkor jön látogatóba ha előtte mi hívtuk valamiért. még nem volt,hogy régen láttalak benneteket vagy a gyereket mikor értek rá? Szóval így sohasem reagált.

Nekem talán azért is furcsa,mert i a testvéremmel ugyan nem lakunk egy városban,m int sógornőmmel. De úgy szervezzük a dolgainkat,hogy minél többször lássuk egymást. Szüleinkhez egyszerre megyünk haza látogatóba. Vagy hívjuk egymást csupán ,mert eszünkbe jutott valami. Nem,hogy születés vagy névnapra telefonálunk vagy e-mail írunk, hanem csak úgy is.

Szóval én ezt nem értem... s közben sógornőm kesereg,hogy nem igazán van kapcsolata a testvérével. holott a testvére a férjem nyitott felé hívja születésnapján köszöntetni, vagy mert régen beszéltek. De ha sógornőn múlik hónapszám nem hallunk felőle.. pedig mondom egy városban élünk.

2015. jan. 5. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Azért furcsa neked, mert ti mások vagytok.

(Illetve a testvéredék mások - nézőpont kérdése.)

Én sem járok össze a testvéremmel sűrűn, és mi is csak sms-t küldünk egymásnak. Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.

Nekem meg az furcsa, amilyen te vagy.

2015. jan. 5. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy te ezen problémázol. Van időszak, hogy 2 héten keresztül minden nap hívjuk egymást, aztán szülinapra meg névnapra pedig csak egy sms jön. Ennek az egészen semmi jelentősége. Ettől még lehet, hogy pont ugyanannyira szeretik egymást, mint ti a testvéreddel.
2015. jan. 5. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha a férjednek megfelel,akkor te is fogadd el igy.
2015. jan. 5. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak neked furcsa. Mi is így vagyunk a testvéremmel, és ettől még szeretjük egymást :)
2015. jan. 5. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Csak neked.

Mi is nagyon ritkán beszélünk az öcsémmel, csak ha vmi nagyobb esemény van a családban, akkor összefutunk. Mondjunk mi soha nem is voltunk minta testvérek.

Szóval, mindenkinél más.

2015. jan. 5. 23:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Csak neked.

Furcsa, hogy ezt nem vagy képes felfogni. Nekem olyan jó a kapcsolatom a tesómmal, hogy együtt lakunk, de tudom, hogy minden embernek más, és nem akadok ki ezen.

2015. jan. 6. 01:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Talán ha meghívnátok? Ha szóltál volna hgy megünneplitek a tesója szülinapját és őt is várjátok, lehet elment volna. Ha kéretlenül állítna be, akkor most az lenne a bajod, hogy minek megy ha nem hívtátok....
2015. jan. 6. 03:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Miért nem hívtuk meg?

Mert valójában nem tartottunk családi összejövetelt...

Nem vitatom a szeretetüket, tévedés ne essék.

Még egy dolog és ez nem nekem esett rosszul: terveztük,hogy elmegyünk moziba a szünetben.... ezért férjem felhívta a testvérét és megkérdezte,hogy melyik nap érnének rá a gyerekekre vigyázni. Jöjjenek el vagy elvihetjük a gyerekeket arra a 4 óra hosszára. Válasz persze szívesen, de meg kell beszélje a párjával. Ha megbeszélték szól... mindez volt 29-én... sógornőm azóta is visszahív a válasszal....

Szóval azért foglalkozom vele,mert ezek a dolgok azt bántják akit szeretek.

2015. jan. 6. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Hát, ha már a férjedet a szülei köszöntötték, hozhatták volna a hugit is. Valamiért ők se tették. Talán nem olyan fenékig tejfel a kapcsolata, vagy már szeretne saját gyerekeket, és kifejezetten fájó pontra tapintottál a segítség kéréssel. Ha a férjed szeretne közelíteni, jó ha besegítesz: kicsik nagyihoz, és program négyesben. Ja és, a gyermektelen sógornő előtt vissza kell fognotok magatokat a szülői örömködéssel, és a gyerekek sztorijaival. Szerintem itt van a kiskutya elásva.
2015. jan. 6. 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Tudom,hogy ezzel nem sokat segítek,de nekem is hasonló problémám van.Férjemnek négy testvére van,mindegyiket felhívja szülinapján felköszönti,sokszor még ajándékot is visz,de ő még 7 év alatt mióta együtt vagyunk még egy sms-t se kapott,nemhogy ajándékot.
2015. jan. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!