Csak nekem furcsa?
Ma van a férjem születésnapja. Szülei eljöttek megköszönteni. Sógornőm meg csak egy sms-t küldött ahogy tavaly is és előtte is. névnapra detto (mert hogy az én születésnapomra is így van hát nem érdekel) Nem vártuk,hogy eljöjjön ( hiszen munkanap van) de legalább felhívhatta volna. Soha nem hívja fel.. akkor jön látogatóba ha előtte mi hívtuk valamiért. még nem volt,hogy régen láttalak benneteket vagy a gyereket mikor értek rá? Szóval így sohasem reagált.
Nekem talán azért is furcsa,mert i a testvéremmel ugyan nem lakunk egy városban,m int sógornőmmel. De úgy szervezzük a dolgainkat,hogy minél többször lássuk egymást. Szüleinkhez egyszerre megyünk haza látogatóba. Vagy hívjuk egymást csupán ,mert eszünkbe jutott valami. Nem,hogy születés vagy névnapra telefonálunk vagy e-mail írunk, hanem csak úgy is.
Szóval én ezt nem értem... s közben sógornőm kesereg,hogy nem igazán van kapcsolata a testvérével. holott a testvére a férjem nyitott felé hívja születésnapján köszöntetni, vagy mert régen beszéltek. De ha sógornőn múlik hónapszám nem hallunk felőle.. pedig mondom egy városban élünk.
Azért furcsa neked, mert ti mások vagytok.
(Illetve a testvéredék mások - nézőpont kérdése.)
Én sem járok össze a testvéremmel sűrűn, és mi is csak sms-t küldünk egymásnak. Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.
Nekem meg az furcsa, amilyen te vagy.
Csak neked.
Mi is nagyon ritkán beszélünk az öcsémmel, csak ha vmi nagyobb esemény van a családban, akkor összefutunk. Mondjunk mi soha nem is voltunk minta testvérek.
Szóval, mindenkinél más.
Csak neked.
Furcsa, hogy ezt nem vagy képes felfogni. Nekem olyan jó a kapcsolatom a tesómmal, hogy együtt lakunk, de tudom, hogy minden embernek más, és nem akadok ki ezen.
Miért nem hívtuk meg?
Mert valójában nem tartottunk családi összejövetelt...
Nem vitatom a szeretetüket, tévedés ne essék.
Még egy dolog és ez nem nekem esett rosszul: terveztük,hogy elmegyünk moziba a szünetben.... ezért férjem felhívta a testvérét és megkérdezte,hogy melyik nap érnének rá a gyerekekre vigyázni. Jöjjenek el vagy elvihetjük a gyerekeket arra a 4 óra hosszára. Válasz persze szívesen, de meg kell beszélje a párjával. Ha megbeszélték szól... mindez volt 29-én... sógornőm azóta is visszahív a válasszal....
Szóval azért foglalkozom vele,mert ezek a dolgok azt bántják akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!