Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a gond a húgommal?

Mi a gond a húgommal?

Figyelt kérdés

Sokáig elgondolkodtam hogy feltegyem-e a kérdést vagy sem, mert én kezdek agyilag megőrölni miatta.

18 éves és még egyetlen egy fiúja nem volt.

Kicsit hosszabb a sztori, hogy értsétek a lényeget:

Mint a testvérek sokasága ő is pucérkodott előttem régebben... de az a gond hogy most is, és rám sincs tekintettel - bár én nem lennék szégyenlős, ha nem gondolnék róla furcsa dolgokat.

Elsőnek is, amióta úgymond kezdi érdekelni a szexualitás azóta kérdezget ami szerintem nem gond, szívesen elmagyarázok neki ezt azt, örülök hogy apáskodhatok felette, és inkább szavakban tanulja meg mint élőben.

Viszont, most már rendszeresen benyit amikor fürdök, gúnyolódik azon hogy nincs merevedésem. Ez még talán nem is gond, mert hát ő amúgy is ilyen kötekedős típus. Na de előttem kezd el pisilni, mivel egyben van a WC és a fürdő.

Aztán folytatódott azzal, hogy esténként én hihetetlenül mélyen alszok, és nálam van TV. Nála nincs. Anyám külön TV-zik, ő meg ezért van hogy szeretne itt TV-zni, de én ugye alszok, ő meg sokszor érzem hogy mintha benyúlkálna alám.

Ez egyre többször fordult elő.

Majd ajánlottam neki hogy bemutatom 1-2 haveromnak, azt mondta nem akar pasit.

Aztán miközben aludtam éreztem hogy megint nyúlkál valaki alám, csak félig aludtam is, így egész mást álmodtam, mint ami a valóság volt, és ott elmentem. Aztán gyors felriadtam, az ajtó épp csukódott.

Utána bezártam az ajtót, és ő szóvá tette hogy nem tud TV-zni ne zárjam be az ajtót. Kérdezte hogy miért zárom be, amire csak annyit mondtam neki hogy túl kíváncsi vagy, akkor bepirosodott és bement a szobájába.

Mai napig emlegeti az ajtó problémáját, meg a zárat. Ugyanakkor pasizni meg nem akar.

Nos, a gond az hogy, kíváncsi megértem. Szemeit használja megértem. Az hogy önmutogatós azt már annyira nem kellemes. (nem szimplán meztelen hanem kihívóan meztelen).

Viszont amit nem értek, hogy miért nem lehet mondani ha akar valamit, és miért velem kell csinálni, vagy ha csinálja is, miért nem volt elég az, hogy 1x.

Lehetséges hogy belém szeretett? Kellene neki pszichológus? Mert ha normális akkor lassan nekem kéne egy.

Remélem a moderátorok nem tiltanak le ezért, mert ez tényleg kérdés.

2015. jan. 4. 18:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Az én húgom is hasonló, mondjuk nem nyúlkál a gatyámba, de igényli az együtt alvást meg, hogy foglalkozzak vele, szeret pucerkodni, mindig bejön hozzám a fürdőbe sminkkelni, pedig 3 fürdőnk van. De nekünk nagyon erős a kapcsolatunk

Amit te leírtál az egy kicsit beteges már. Szerintem mindenképpen beszélned kéne egy pszichológussal

2015. jan. 16. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!