Nem jövök ki a hugommal, mit tegyek?
Talán ne vedd el a ruháit, én sem örülnék ha más felvenné a rucijaimat, gondolom neked is van.
Amúgy ne hergeld, ok nélkül csak üt. Ha meg rondán beszél veled, akkor ne szólj hozzá, nézd levegőnek.
ne add neki kölcsön te sem a te ruháidat.
ha ütöget, ne hagyd magad, üss vissza... mondjuk akkor gondolom otthon te lennél a 'köcsög' nagytestvér aki ok nélkül bántja a kicsit..
Szerintem is mond meg neki, hogy nem adsz költsön többet neki ruhát, de te se vegyél el tőle.
Ha meg rondán beszél veled, üt és ilyesmi, akkor először szólj neki, hogy jobb, ha befejezi. Ha nem hagyja abba a provokálást, akkor keverj le neki egy istenest, és majd megtudja, hogy hol a helye.
Ha azt mondja,hogy dögölj meg, meg hogy miért születtél meg, akkor ne szólj, szimplán keverj le neki egyet.
Akkor keverj le neki mégegyet.
Majd megtanul tisztelni.
amikor mondta volna h takarodjak odaálltam volna elé és megmondtam volna neki hogy állj hugi mert gondok leszek
aztán egy rossz szó utána és ment volna az istenes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!