Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem jövök ki a hugommal, mit...

Nem jövök ki a hugommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hugom mindig mindent túlreagál, pl.: ha elveszem az egyik ruhadarabját azért már megüt, elég erősen a tarkómon, vagy gyomorba üt ill. rúg! (Hugom 14 éves én 17) .. sokszor mond nagyon bántó szvakat mondtaokat.. hogy dögöljek már meg, minek születtem meg, nem vagyok többé a testvére, le..urváz, le..ibancozik! Szerintem ezt a viselkedését örökölhette Apámtól, Ő is hirtelen felindulásból üt! .. Segitsetek, mit tegyek???

2014. aug. 27. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán ne vedd el a ruháit, én sem örülnék ha más felvenné a rucijaimat, gondolom neked is van.

Amúgy ne hergeld, ok nélkül csak üt. Ha meg rondán beszél veled, akkor ne szólj hozzá, nézd levegőnek.

2014. aug. 27. 15:43
 2/11 Szafica ***** válasza:
100%
Talán ne vedd el szó nélkül a ruháit. Egyébként nem hiszem,hogy minden ok nélkül csak úgy beszól, nyilván volt előzménye...
2014. aug. 27. 15:43
 3/11 A kérdező kommentje:
ertem!.. hat igen, de en megengedem neki hogy felvegye az enymet! :D ..csak Ő ezt nem viszonozza...
2014. aug. 27. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ne add neki kölcsön te sem a te ruháidat.

ha ütöget, ne hagyd magad, üss vissza... mondjuk akkor gondolom otthon te lennél a 'köcsög' nagytestvér aki ok nélkül bántja a kicsit..

2014. aug. 27. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy többé nem veszed fel a ruháit, de ő sem viheti el ezentúl a tiédet és azt is, hogyha mégegyszer megrúg, vagy megüt, akkor visszakapja, de durvábban, vagy tanlán ő az erősebb? Félsz tőle? Anyukád mit szól ehhez, tudja, hogy tarkón és gyomorba üt a tesód?
2014. aug. 27. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is mond meg neki, hogy nem adsz költsön többet neki ruhát, de te se vegyél el tőle.

Ha meg rondán beszél veled, üt és ilyesmi, akkor először szólj neki, hogy jobb, ha befejezi. Ha nem hagyja abba a provokálást, akkor keverj le neki egy istenest, és majd megtudja, hogy hol a helye.

Ha azt mondja,hogy dögölj meg, meg hogy miért születtél meg, akkor ne szólj, szimplán keverj le neki egyet.

2014. aug. 27. 16:00
 7/11 A kérdező kommentje:
dehogy félek töle!! .. persze tudják, aztmondják.. majd kinövünk belőle!
2014. aug. 27. 16:04
 8/11 A kérdező kommentje:
visszaatam neki, el is mondtam amit kell.. azt mondta takarodjak! o.O"
2014. aug. 27. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keverj le neki mégegyet.

Majd megtanul tisztelni.

2014. aug. 27. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:

amikor mondta volna h takarodjak odaálltam volna elé és megmondtam volna neki hogy állj hugi mert gondok leszek

aztán egy rossz szó utána és ment volna az istenes! :D

2014. aug. 31. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!