Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem jövök ki a hugommal, mit...

Nem jövök ki a hugommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hugom mindig mindent túlreagál, pl.: ha elveszem az egyik ruhadarabját azért már megüt, elég erősen a tarkómon, vagy gyomorba üt ill. rúg! (Hugom 14 éves én 17) .. sokszor mond nagyon bántó szvakat mondtaokat.. hogy dögöljek már meg, minek születtem meg, nem vagyok többé a testvére, le..urváz, le..ibancozik! Szerintem ezt a viselkedését örökölhette Apámtól, Ő is hirtelen felindulásból üt! .. Segitsetek, mit tegyek???

2014. aug. 27. 15:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Köztünk is ekkora a korkülönbség, csak mi picit idősebbek vagyunk (húgom 22). Az enyém is hasonlóan viselkedik, bár ütni nem szokott, csak a szavakkal bánt folyamatosan ("takarodj" itt is van). A szülők sajnos úgy neveltek minket, hogy nekem kuss, mert ő a kisebb ("okos enged..."), amiből az lett, hogy megtanulta, hogy hisztivel, csúnya beszéddel mindent megkaphat. Jó tanács: állj a sarkadra és ne hagyd, hogy terrorizáljon! Tanulja meg, hogy tisztelje az idősebbet! (Persze, nem azt mondom, hogy üss vissza, de sokszor eszembe jut, ha én időben lekevertem volna az enyémnek pár pofont, most nem lenne ilyen nagy a szája...) :(
2014. aug. 31. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!