Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan bánjak a hugommal?

Hogyan bánjak a hugommal?

Figyelt kérdés

Van egy hugom aki mostanában eléggé rossz és hejtelen dolgokat tesz.Még csak 14 éves múlt de azt képzeli magáról h,több.

Anyámék nemigazán tudják fegyelmezni őt.Velem is ilyenek voltak.Megvesznek minden felesleges dolgot csak hagyja őket békén.

Szeretném legalább én fegyelmezni őt.Elég közel lakom hozzájuk.

Tegnap kiszökött otthonról este h,találkozzon a barátjával.És elmentek valahová autóval.Anyám erre kiakadt és most már kiabál apámnak is h,"hogyan tehet ilyent".

Én tudom a választ.Nem nevelik őt!

Mégis mit tehetnék én ?ezen agyalok állandóan.Hiszen azt a kevés eszét is annak köszönheti h,állandóan okositani próbálom..

Ma facebukon megirta hogy lefeküdt tegnap a barátjával és h,szeretik egymást meg h majd mindent elmond.

Erre most mit kellene mondanom neki?Annyira megakarnám védeni de sajnos kicsúsznak a kezemből a dolgok mostanában.

Mit tegyek ???

Előre köszi az értelmes válaszokat.:(

Bocsi az irásért telórol vagyok.

24N

2014. dec. 2. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha iderakod fel ezt a kerdest, akkor te sem tudnad fegyelmezni, barmennyire is akarod. Azt hiszem mar keso.
2014. dec. 2. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem tudod megnevelni a szüleidnek kellett volna ,de nem most hanem amikor kicsi volt. Majd kinövi.
2014. dec. 2. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán van jogod nevelni. Elláthatod tanácsokkal, támogathatod, példát mutathatsz neki a saját életeddel, viselkedéseddel. De nem nevelheted, nem okosíthatod. Szerintem te is pontosan emlékszel, hogyan reagál egy tizenéves kamasz az "okosításra".
2014. dec. 2. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez igy van.Nem tehetek érte semmit és ezt sajnálom.
2014. dec. 2. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

BESZÉLGETNI.

Nem leb...ni, kioktatni, ordítani, számonkérni, fegyelmezni (embert nem fegyelmezünk, még a kutyát se nagyon).

Csak beszélgetni, figyelmesen végighallgatni. Akkor bízik benned, és talán lesz annyi esze, hogy ha baromságot csinál, akkor tőled mer segítséget kérni.

2014. dec. 2. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ne hari, de nem bírom ki: heLYtelen és nem heJtelen. (és ezt nem tudod a telefonra fogni:))

2014. dec. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!