Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindig a bátyjám a tökéletes....

Mindig a bátyjám a tökéletes. Elegem van! (? )

Figyelt kérdés
2 év van köztünk, ő most 17 éves. Igazábòl a fèltestvérem, de ő az öregebb...Az barátaim imádják, szinte mindig ő a tèma... Nem hiszem el, hogy nincs más helyes fiú, csak a tesòm! Persze velem mindig kedves, én tényleg tesvérként tekintek rá. Mivel az apukánk a "közös", gyakran van nálunk. Apánk másként viselkedik vele -persze, mert csak egy fia van, lány az más. De az anyukám is teljesen oda van tőle. Apu volt neje- az ő anyukája- is isteníti, főleg ha náluk vagyok. Nincs harag a szülők között, így gyakran ebédelünk közösen, vagy hasonló. És a téma mindig a bátyám. Ha meg rajta kapják, hogy pl. cigizik, akkor meg ÉN vagyok a hibás!!!! Mit kéne tennem, hogy végre ne csak vele foglalkozzanak, hanem tőlem is megkèrdezzék, pl. hogy miújság? :(

2014. dec. 25. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Pl. lehet, hogy ő tud helyesen írni, szemben veled...?

"Bátyjám"????? :D

2014. dec. 25. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
miért te voltál a hibás ha Ő cigizett?
2014. dec. 25. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig öcsém volt a kedvenc. De ÁLLANDÓAN!!! Pl. páromtól kaptam egy könyvet, öcsémnek azonnal megvették, pedig kajára se került. Nyafogott anyám, hogy nem lesz ajándékozás ( kb 7-8 éve), mert nem kerül. Oké, mégis lesz 1000-ért. Kaptam egy apróságot, öcsém kapott vagy 10000-ért. ( tudom, nekem is megvannak azok a cuccok, páromnak köszönhetően..) Öcsém közel 20 ezerért kapott használt bőrkabátot ( undorítóan nézett ki benne, rengetegen röhögtek rajta a háta mögött), sokáig rejtegették apám elől, míg kitalálták, mit hazudjanak neki.

Ha anyám vett egy 30 Ft-os csokit nekem, hatalmas balhét levert öcsike, hogy minek nekem!!! Tegnap mentem szüleimhez, vittem a lányomat. Erre öcsém elkezdett üvölteni, hogy nem ennyi idő van!! Előtte belémkötött, mert nyitva volt az ajtó, és bementem a szüleimhez ( főleg, mert késésben vagyok). Belémköt, mert én még játszok a neten. Megkérdeztem anyámat, mit főz, erre öcsém: Nem kapsz!!! Kb, mintha ő sz..ta volna a spanyol viaszt! Rengeteget bőgtem miatta, és a szüleim hozzáállása miatt páromnak. Egyedül ő volt, aki megértett, és nem támadott le, vagy üvöltött, vagy alázott meg, vett semmibe. Még idegen volt, mikor már BÁRMIT meg tudtam vele beszélni. Otthon soha nem volt semmi jó. :(

Kitartás! Ha nagyon nem bírod, elmész kollégiumba, meg dolgozni, amint lehet...

2014. dec. 25. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:

1: ajj, elírtam, de azért kösz az értelmes választ... :p

2: mert biztos az én cukkoltam azzal, hogy nem meri kipróbálni, vagy valami hasonló... pedig legtöbbször én szoktam fedezni ha valami hülyeséget csinál. Volt, hogy elment bulizni az anyja tudta nélkül és nekem kellett tartanom a hátam. Az így rendben van, ha ő is fedezz, de elvileg én vagyok a fiatalabb, nehogy már én legyek a hibás mindenért!!!

3: azt megértem ha az ő anyja imádja, mert miért is ne, meg az apám is, mert csak a fia, de amikor közösen összefognak ellenem az nagyon bánt :( A saját anyám is mindig ezt mondja: te miért nem vagy olyan,mint ... ( nem írom ki a bátyám nevét, bocsika)? Nagyon utálom őket ilyenkor! Minth a ő tökéletes lenne!!!

2014. dec. 25. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!