Szerintetek ez normális?
Apukám második házasságából született egy kislány, aki az én féltestvérem. Mivel ők vidéken élnek és ritkán tudunk együtt lenni, ezért a testvérkém itt tölt nálam pár napot a karácsonyi ünnepek előtt. Apukámék nagyon szeretik őt, odafigyelnek rá, néha már túl sokat is megengednek neki. Nemrég lett 8 éves, teljesen egészséges és életvidám kiscsaj, bár kicsit szétszórt és figyelmetlen.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a húgom nem képes felöltözni-levetkőzni, este is úgy kell ráadni a pizsamáját. Nem alszik el csak úgy, esti mese is kell még neki. A wc-t nem tudja lehúzni maga után és úgy kell rászólni, hogy mosson kezet. Még a cipőjét is úgy kell ráadni és bekötni! Fürdeni se tud egyedül nekem kell őt végig szappanozni és utána lezuhanyozni.
Ne értsetek félre, ez nem teher nekem, örülök, hogy végre vele lehetek! Ha jól emlékszem én sokkal "önállóbb" voltam ennyi idősen és engem is Apu nevelt. Én is mindig féltve voltam nevelve, de igényeltem, hogy egyedül csináljak dolgokat.
Csak számomra furcsa a húgom esete vagy sokat várok el tőle?
Az esti mese nem gáz, a többi igen.
A kézmosás elmaradása a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!