Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem jobban kijön az...

A nővérem jobban kijön az unokatesónkkal, zavar? Lent

Figyelt kérdés

A nővérem jobban kijön az unokatesónkkal és ez zavar engem. Ha unokatesóm megy valahova, csak nővéremet hívja, ilyenkor a nővérem engem nem szokott.. Nélkülem mennek.

Ha pedig együtt vagyunk 3an, teljesen más velem a nővérem, másképp beszél velem,stb. Rosszul esik.

2014. dec. 2. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:

unkatestvérünk 19/L

nővérem 18

én 17

2014. dec. 2. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2014. dec. 2. 17:12
 3/3 anonim válasza:
Hát figyelj itt sajnos nincs mit tenni.Ha a uncsid jobban bírja a nővéredet akkor nem tudsz mit tenni.Alattomos módon pedig ne nyald be magad nála mert nem hiszem h olyan ember vagy.Ha ők mennek akkor te is hívj el valakit :) menj azokkal és érezd jól magad.Ha az uncsid ilyen ember meg a nővéred csak sajnálni tudom őket,de nem kényszerítheted rájuk magadat. Sajnos velem is így van csak nálam a felnőtt rokon is ezt csinálja.
2015. márc. 3. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!