Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti zokon vennetek ha nem...

Ti zokon vennetek ha nem jönne el a hugotok az esküvőtökre?

Figyelt kérdés
Hugom osszejott egy suttyo pasival. Vedel, fuvezik(ezeket en is csinaltam az egyemetemen, tehat nem alszenteskedni akarok)a gond az vele, hogy ezek mellett nem tud viselkedni. Tegnao volt a szulinapom. Nem is hivtuk meg. Erre hugom bellit vele. A csavo total beallva,rajott a kajaroham es befalta a fel tortat ugy hogy pl. anyanak nem is jutott. Nekem jovo heten eskuvom van. A hatam kozepere nem kivanom a pasit. Nem akarom,hogy ott legyen. Hugom teljesen kikelt magabol es azt mondta hogy akkor o se jon. Duhomben ravagtam, hogy oke ne is.
2014. nov. 18. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Felbosszant higy a csavo letegzi anyankat meg a nagyit is! kerdezes nelkul benyul a hutobe, kerdezes nelkul beallit a szulinapomra es a hugom ezt elvezi.
2014. nov. 18. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Miert engeditek be a palit? Sajnos hugod sem lehet kulonb.
2014. nov. 18. 14:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Azota ilyen miota ezzel a pasival van. Hugom engedte be.
2014. nov. 18. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az legyen az esküvőn, akit Ti szívesen láttok, a többi mellékes. Én sem szeretném, ha a napom fényét rontaná egy beállt fazon, aki az épp aktuál a húgomnak. Nem kell mennie a húgodnak ilyen hozzáállással, mert úgy tűnik a felcsattant viselkedéséből, hogy nem tudja tiszteletben tartani az akaratodat, és fontosabb a srác, mint a saját testvére. Lehet, nagy a szerelem, nem kérdőjelezem meg, de ugye a rózsaszín köd meg minden, azt sem hiányozna, hogy a rokonaim, ismerősöeim kérdezgessék majd tőlem, hogy ki az a szerencsétlen, aki még viselkedni sem tud.
2014. nov. 18. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:

jav.:

-az sem hiányozna

-ismerőseim

2014. nov. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!