Az egykék nehezebben illeszkednek be a közösségbe?
Van több egyke lány ismerősöm, akikre ez tökéletesen ráillik. Az egyikük egyetlen gyerek volt évekig az egész rokonságban, ráadásul elvált szülőkkel, és nagyon el van kényeztetve. Ha nem ő van a középpontban, kitör a balhé.
Felnőtt nő már (22), férjezett, de kis híján idegrohamot kapott, amikor az egyik barátja (nem a párja!) átölelt engem is barátilag. Mert hogy az ő barátja csak őt ölelgetheti.
És nem ő az egyetlen, aki már felnőtt, és nem tud beilleszkedni, nem tud osztozkodni, nem tudja elviselni, ha másról is szó van, nem csak ő, ő ő, majd soká senki, majd megint ő.
Miért illeszkednek be nehezen az egykék?
Cáfolok. Egyke vagyok, és könnyen illeszkedem be bárhová.
Nem vagyok elkényeztetett, és nem szoktam hisztizni.
Egyke lányom dettó :)
Én 2 szót mondanék inkább, ami egy ember szocializálódási képességeit meghatározza: VELESZÜLETETT JELLEM, illetve ÉRETT, KIFORROTT SZEMÉLYISÉG.
Ez szerintem nem függ össze túl szorosan azzal, hogy van-e testvér, illetve nincs. Sem neveltetésfüggő.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!