Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ne játszon a 8 éves...

Miért ne játszon a 8 éves tesóm a wow-al?

Figyelt kérdés
Valaki légyszives normálisan magyarázza meg, miért is nem játszhat egy 8 éves gyerek online játékokkal mint pl a wow, team fortress 2, meg hasonló internetes játékokkal???? Mert a szüleim sem képesek engem megérteni, hogy egyáltalán nem jó ez az egész így. Nem véletlenül beszél mindenki a trollokról, meg nokedlikről a nagy youtube csatornások!! Én ezt akarom megelőzni, hogy a testvéreim ilyet ne csináljanak. Valaki kérem segítsen és magyarázza el, hogy a szüleim is végre megértsék és ne kelljen magyarázkodnom!!! Köszönöm.

2014. nov. 12. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Negatív hatással van a viselkedésére, tanulmányaira?

Igen? Elég érv.

Nem? Ne zsarnokoskodj, amiért máshogyan kapcsolódik ki, mint te.

Bár, remélem, hogy nem béna a gyerek, mert szoktuk utálni, ha egy kis nyomi miatt szenved a party.

2014. nov. 12. 23:17
 12/21 anonim ***** válasza:

nagyon szenvedhet a party...

Nem tudom mik a nagy raidok mostanság, de egy Black Temple se volt az a hú de nagy felfoghatatlanul nehéz taktikázós dolog. Max akkor lehetett elrontani, ha behúzol egy halom mobot boss ölésnél, de BT-re nem is úgy megy a raidok többsége hogy LFG BT max ilyen budapestwow szintű helyeken ahol nincs is bescriptelve csak öljétek az csá

2014. nov. 12. 23:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem csak wow. Alapjáraton bármilyen mmo. Ne ebbe kössünk már bele. :D Amúgy meg, igenis képesek behúzni mobokat bossölésnél. Hovatovább, mage, healer, stb. kaszttal előrerohan, és csodálkozik. Ezekről beszéltem. Nyilván, ha beszólni elég okos vagy, nem kell ezeket magyaráznom. Ha meg napi stresszt vezetsz le az utolsó, viccesnek szánt mondatomon, (majd növesztek jobb humort) legyél kedves a Pesten Hallottam facebook csoportban megtenni, mint a többiek.^^
2014. nov. 13. 01:26
 14/21 anonim ***** válasza:
azért level 90re vagy akárhányra kifejlődni nem két perc, azért ad valami rutint, nem minden kisgyerek idióta attól hogy te vagy a gyereked az
2014. nov. 13. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy egy kisgyerek idióta. DE! A kisgyerek mást keres egy játékban, mint egy felnőtt. Neki önmagában az szórakoztató, hogy szépek a képek, hogy lehet lovagolni, lehet repülni, szaladgál a városban. Tudom, mert sok rokongyerek sétáltatta már meg a karakteremet. :)

Egy ekkora gyerek nem tud, de nem is akar taktikázni, taktikát felépíteni, netán arra figyelni, hogy a karakterének megfelelő cuccokat válasszon. Az lesz az elsődleges, hogy menő legyen a kinézete, még ha le is rontja a karaktere teljesítményét. Egy gyereknek nem tudsz taktikát magyarázni, nem tudod vele megértetni, miért fontos egy bizonyos helyzetben bizonyos módon cselekedni, mert ők még másként élik meg a játékot. Ráadásul egy korrekt, másokat segítő játékhoz az egér mellett 15-20 másik gomb használata szükséges folyamatosan, felnőttként sem egyszerű ezt megszokni.

Ezzel bizony akár tetszik, akár nem, tönkreteszik mások játékát. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég az, ha behúz egy nagy csapat akármit napizás közben, rá azokra, akik mellette normálisan játszanak. Instázni kb. lehetetlen velük, mert nem értik még az angol nyelvű leírását a használandó képességeknek sem, szóval még jó szándék mellett sem tudnak úgy játszani, mint egy felnőtt. Nincs türelmük a céljaikra pénzt gyűjteni, folyton koldulnak a többiektől. Kommunikálni meg kb. lehetetlen velük, mert egy nyolcéves még épphogy csak az anyanyelvén tud bénácskán gépelni, nemrég tanult meg egyáltalán írni-olvasni, ehhez képest taktikát, a csapatjáték menetét kéne élesben megbeszélni angolul! Aki azt mondja, hogy ez nem zavaró egy olyan embernek, akinek a hétvégére nagy nehezen, munka mellett kiszorított heti 3-4 órás játékidejét teszi tönkre egy ilyen csapattárs, az tuti nem játszott még ilyennel életében... És azt is hozzá kell tenni, hogy nem mindenki empatikus (én mindig megvédem a kicsiket ilyen helyzetben, nőként van bennem némi anyai ösztön feléjük), és elég keményen le tudják teremteni őket adott helyzetben. Jó volt a hasonlat a focival: képzeljétek el, hogy fociztok felnőttként a haverokkal, és beáll közétek 2 nyolcéves. Titeket nem zavarna?

Rengeteg olyan játék van, ami megfelel a korosztályának, képességeinek, azok felé kéne terelni, nem pedig olyannal hagyni játszani, ami egyébként is 12+ éves megjelölést kapott. Nem a véres tartalom, hanem az irányításbeli nehézségek és az összetettség miatt, ami igenis nagy falat egy ekkora gyereknek.

2014. nov. 13. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:

szépségen alakuló taktikával kb 20as szintig lehet jutni... akik így játszanak max egy napig sétáltatják a karaktert közelében sincsenek a 40 fős odafigyelős raidokhoz

ahol igazán számít a taktika már bizonyítod rátermettségedet ha eléred a szükséges szintet

2014. nov. 13. 15:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Annyira imádom, hogy így véded az igazad. Szerintem aranyos. Ha a központozás is így menne... Annak meg pláne, hogy még mindig, akármire, de reagálsz, hogy bizonyítsd a fölényedet. Külön aranyos az is, hogy a kulturált vitát kikerülve, személyeskedni kezdesz. Én meg etetem a kis trollt, mert szórakoztat. Nemrég kezdtem ezt a kommentelősdit, de komolyan mondom, megérte. :D
2014. nov. 13. 23:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: fogalmam nincs, mi az a WoW.

De épp itt van velem (alszik) a 7,5 éves unokaöcsém.

Elmondom, mit csinált ma dél óta: átépítettük a fél szobát színpaddá... és színház volt. Majd iskolásat kellett vele játszani, ahol ő tanított engem, meg a hugát, és kapott jutalmat aki jól felelt. Majd elvittük a kutyát egy hatalmasat sétálni a sötétben. Majd vacsiztunk, rajzoltak a gyerekek, majd lefeküdtek.

Én azt nem értem, hogy áll elő az az állapot, amikor egy 8 éves gyerek felnőtteknek kitalált nemzetközi stratégiai játékozik.... Szerintem, hogy ez miért nincs rendben, nem szorul magyarázatra...

2014. nov. 15. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Akik ide artak azok már láttak élő 8 éves gyereket???

Most komolyan kérdés, hogy miért ne játsszon a WoW-al meg hasonlókkal?

2014. nov. 15. 23:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Kicsit az jut eszembe amikor altalanosban mondta a tanarunk hogy nekik nem volt tvjuk es milyen jol megvoltak meg az uvegtigris nem gyereknek valo film...

En meg szeretnem ha nem kene calculussal foglalkozni de sajnos haladni kell a korral.

A wow nem korokre osztott jatek full nem erinti a tobbi jatekost hogy mit csinal egy 8 eves a sandbox masik vegeben.

Honnan tudjatok hogy ti nem eltetek volna az oromforras ilyen jellegu formajaval ha lehetosegetk lett volna ra, es esetleg nem olyan korulmenyek kozott eltek hogy a szuleiteknek egyszerubb bepakolni a gep ele.

2014. nov. 16. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!