Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ne játszon a 8 éves...

Miért ne játszon a 8 éves tesóm a wow-al?

Figyelt kérdés
Valaki légyszives normálisan magyarázza meg, miért is nem játszhat egy 8 éves gyerek online játékokkal mint pl a wow, team fortress 2, meg hasonló internetes játékokkal???? Mert a szüleim sem képesek engem megérteni, hogy egyáltalán nem jó ez az egész így. Nem véletlenül beszél mindenki a trollokról, meg nokedlikről a nagy youtube csatornások!! Én ezt akarom megelőzni, hogy a testvéreim ilyet ne csináljanak. Valaki kérem segítsen és magyarázza el, hogy a szüleim is végre megértsék és ne kelljen magyarázkodnom!!! Köszönöm.

2014. nov. 12. 17:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha nem mértéktelenül csinálja, akkor nem probléma. Csak kell egy határt szabni, pl napi 1,5-2 óra, ha végzett a tanulással.

Egyébként te hány éves vagy, hogy ennyire a kezedbe akarod venni a testvéred nevelését?

2014. nov. 12. 17:15
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
akadjál le a testvéredről
2014. nov. 12. 17:20
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Például azért, mert egy kisgyerek ne gyilkolós játékokkal játszon. A wow tudomásom szerint 16 éven felülieknek való (bár azokat is csak rombolja)
2014. nov. 12. 17:22
 4/21 anonim ***** válasza:
12%
utolsó nem értem miért nem lehet gyilkolós játékokkal játszania.én már 4évesen gta-ztam és nem lett semmi bajom.
2014. nov. 12. 17:28
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
Kérdezz megy egy pszichológust, utolsó.
2014. nov. 12. 17:30
 6/21 anonim ***** válasza:
47%

ja hát én is korán kezdtem kb 9 éves voltam amikor a GTA3 nagy szám volt, aztán orvosira mentem

oda a jövőm...

2014. nov. 12. 17:34
 7/21 anonim válasza:

Nem értem mi bajotok a WoW-val, én 11 éves koromtól 17 éves koromig WoW-oztam napi 5-6 órát, hétvégén többet is. Most 20 vagyok, már nem játszom a WoW-val, van barátnőm és a WoW-nak hála felsőfokú angol nyelvvizsgám van.

Talán az egyetlen hátránya az volt, hogy sok pénzbe került

6 év = 72 hónap

2 hónap játékidő = 8000 ft

72/2 = 36

36 x 8000 = 288 ezer ft

2014. nov. 12. 17:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem ismerem nagyon ezeket a játékokat, de úgy tudom, ezek mmorpg-k, nem? Ha counterstrike-ozna 8 évesen, vagy cod-ozna, arra tényleg azt mondanám, hogy káros lehet. De egy mmorpg-től ésszerű keretek között játszva nem lesz belőle sem elmebeteg tömeggyilkos, sem agyatlan zombi.
2014. nov. 12. 17:56
 9/21 Platypus ***** válasza:
100%
Leginkább mert a WoW egy jóval idősebbeknek kitalált csapatjáték és 8 évesen még nem felkészült erre. Körülbelül olyan, mintha kétszer ilyen idősekkel szeretne együtt focizni. Egyszerűen egy nyolc éves nem képes olyan szinten venni az akadályt hogy értékelhető játékostárs legyen. Ha nem érti meg a feladatokat, vagy csak nem képes elég gyorsan és pontosan megoldani, sok más ember játékát rontja el. Eleve a játék angol nyelvű és még egy magyarokkal tömött szerveren is kell a többiekkel kommunikálni. A játék alapmenete olyan, hogy idegenekkel is kell együtt játszani. Sokszor idegen nyelvű vadidegenekkel. Még ha a többi emberre magasról is tesznek a szüleitek, az csak számít hogy az öcsédnek biztos sok negatív véleményt kell elviselnie a legkevésbé sem empatikus játékosoktól. A magyarokkal szemben elég rasszista alapból is a közeg(leginkább a rossz nyelvtudás miatt), hát még ha valaki ügyetlen is mellé...
2014. nov. 12. 17:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9: ugyanezt gondolom én is, öt év eredeti szerveren eltöltött idő után.
2014. nov. 12. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!