Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Támogatnád anyagilag a testvér...

Támogatnád anyagilag a testvéredet, ha ilyenek lennének a körülmények? Részletek lentebb. Vagy hogyan lehetne segíteni?

Figyelt kérdés

Pár napja már írtam ki egy kérdést ezzel kapcsolatban, ott van egy rövid magyarázat a helyzetről, nem írnám le újra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nagyon tanácstalan vagyok.

2014. okt. 30. 10:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az álláskeresésben is segítek neki, csak az a baj, hogy nem látom rajta, hogy igazán akarná. Tegnap átküldtem neki, vagy 20 szóba jöhető álláshirdetést, de nem küldhetem el helyette az önéletrajzát.
2014. okt. 30. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Na igen, ez az a helyzet, kérdező, hogy te meggebedhetsz és megmozgathatsz minden követ, ha a testvéred nem akarja, te nem fogod tudni helyette rendbehozni az életét.
2014. okt. 30. 11:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Most lehet depressziós is. Nagyon nehéz lehet Neked is. Talán megírni segíthetnél neki egy nagyon jó önéletrajzot amit szívesen kiküld, és lehet, ha ott vagy mellette, és mégis kiküldesz egy párat vele együtt rájön, hogy alkalmas lehet Ő is dolgozni és normális életet élni. Én biztosan előbb lelkileg tenném Őt helyre. Lehet olyan állapotban van lelkileg, hogy el is megy dolgozni, akkor sem tartják meg.
2014. okt. 30. 11:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy az ügyvéd helyett először egy pszichológushoz kellett volna elküldenem.
2014. okt. 30. 11:17
 15/19 anonim ***** válasza:
pff a gyerekeket, de ezt a nőt...istenem
2014. okt. 30. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Amit a tesódon látsz, az a folyamatos bántalmazás következménye:

[link]

sajnálom, nagyon nagyon sok támogatásra szorul, és igen első a pszichológus, meg fogni a kezét mindenhez, mint a babáknak.

Nagyon sajnálom, minden lehetséges segítséget kutassatok fel.

A legjobbakat!

2014. okt. 30. 17:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy nézitek-e még ezt a kérdést...

Ismerős által szereztem munkát a nővéremnek, olyat, ami a végzettségének megfelelő. El is ment egy beszélgetésre, tetszett is a cégnek, felvennék januártól és ráadásul kezdetben részmunkaidőben, tekintettel a gyerekekre. De még nem adott választ a cégnek, mert a napokban beszélt a pasijával telefonon és pénteken fognak találkozni, hogy megbeszéljék a dolgaikat. Addig a tökéletes munkalehetősége meg lóg a levegőben.

2014. nov. 5. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Jajj ne!

Mi lenne, ha elkísérné valaki a találkozóra. Ha visszamenne a fickóhoz, az a végét jelentené.

2014. nov. 5. 10:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2014. nov. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!