Támogatnád anyagilag a testvéredet, ha ilyenek lennének a körülmények? Részletek lentebb. Vagy hogyan lehetne segíteni?
Pár napja már írtam ki egy kérdést ezzel kapcsolatban, ott van egy rövid magyarázat a helyzetről, nem írnám le újra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nagyon tanácstalan vagyok.
Amit a tesódon látsz, az a folyamatos bántalmazás következménye:
sajnálom, nagyon nagyon sok támogatásra szorul, és igen első a pszichológus, meg fogni a kezét mindenhez, mint a babáknak.
Nagyon sajnálom, minden lehetséges segítséget kutassatok fel.
A legjobbakat!
Nem tudom, hogy nézitek-e még ezt a kérdést...
Ismerős által szereztem munkát a nővéremnek, olyat, ami a végzettségének megfelelő. El is ment egy beszélgetésre, tetszett is a cégnek, felvennék januártól és ráadásul kezdetben részmunkaidőben, tekintettel a gyerekekre. De még nem adott választ a cégnek, mert a napokban beszélt a pasijával telefonon és pénteken fognak találkozni, hogy megbeszéljék a dolgaikat. Addig a tökéletes munkalehetősége meg lóg a levegőben.
Jajj ne!
Mi lenne, ha elkísérné valaki a találkozóra. Ha visszamenne a fickóhoz, az a végét jelentené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!